torstai 21. helmikuuta 2013

Koiruuksia

Olimme tänään Neiran kanssa koirapuistossa. Mukana oli myös Kiira meidän kanssa samassa aitauksessa. Jenny oli Samban kanssa toisessa aitauksessa. Kiira oli kanssani aivan korvaton, eikä Neirakaan malttantu keskittyä, kun lauma oli sillä tavalla hajalla.

Pitkään saimme olla vain kolmistaan. Vain minä ja tytöt. Lopulta paikalle saapui 9kk akita tyttönen. Kiiran kanssa se tuli ihan hyvin toimeen. Neira puolestaan. Huoh. Akita yritti leikkiä Neiran kanssa ja samalla hieman leikkiä sen kanssa. Neira ei oikein ymmärtänyt. Neira tosiaan näytti ennemmin hampaita ja haukkui kimeästi kuin leikki akitan kanssa. Neiran kiukutellessa akita alisti sen sitten maahan. Tästä kaksikosta ei sitten lopulta tullut mitään, joten se lähti koirapuistosta.

Kun Leonbergi saapui koirapuistoon... se oli mielenkiintoista! Kiira leikki sen kanssa hippaa hyvin onnellisena. Neira puolestaan on usein pelännyt hieman isompia  koiria. Tänään ei ollut poikkeus. Leonbergi yritti leikkiä Neiran kanssa, mutta se vain käpertyi maahan. Minua harmitti hieman, kun Leonbergi osui Neiran kylkeen hypätessään leikkisästi. neira vingahti, mutta ei se mitenkään ole kosketusarka, että säikähdyksellä selvittiin.

Koirapuistoon tuli sitten sekarotuinen paimen ja kaksi pk collieta. Siitä vasta syntyi leikit! Porukka alkoi juosta ympäri koirapuistoa. Milloin Neira haukkui innoissaan ja milloin toinen pk collieista. Se oli aika hauskaa katseltavaa. Neirakin innostui leikkimään ja sekin sai hyviä kokemuksia vieraista koirista. 

Koirapuistoon tuli myös lapsia. Olin sekä Neirasta, että Kiirasta hyvin ylpeä, kun kumpikaan ei haukkunut lapsille. :) Olin myös aika iloinen, kun huomasin, että toistenkin colliet haukkuvat. :D

Mukana leikeissä oli myös urs bretoni ja jonkinlainen ajokoira kävi puistossa tarpeillaan. :)


2 kommenttia:

  1. Voi vitsi miten ihania kuvia :) Itse en pääse ikinä valoisan aikaan ulos Nitan kanssa kuin viikonloppuna. Arkena ku on töissä 8-16 + matkat :/

    VastaaPoista
  2. On tästä vuortyöstä jotain hyötyä välillä. :) Mutta hei, kohta on yhä valoisampaa! Ajattele vain sitä :)

    VastaaPoista