keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Uusi leikkiseura

Lenkillä mukana oli Elsa, Kiira ja Neira.

Kolmikko leikki ihan kohtalaisesti. Välillä Neira haukkui turhan paljon, jolloin Elsa hieman säikähti. Otin Neiran silloin sivuun tai heitin sille kepin, jotta jättäisi Elsan rauhaan. Kiira ja Neira painivat myös hyvin paljon keskenään. Pääasiassa taisi kolmikko juosta onnellisesti.

3 kommenttia:

 1. Jännä muuten miten paljon voi olla eroa eri ihmisten kuvaustyyleissä. Jennyn ottamat kuvat on värimaailmaltaan paljon lämpimämpiä ja mä taas tykkään et kuvissa on paljon värejä ja kontrastia, valkoinen on valkoinen ja musta on musta.:D Mutta siis tosi hauska juttu et kuinka jokaisella on oma makunsa millasia kuvia tykkää ottaa. Ihana toi Elsan nuolaisukuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin oli ihana se Elsan nuolaisukuva. <3 Toi on kyllä ihan totta, toi kuvaus juttu. Eron huomaa kyllä, jos on kahden eri tyylilajin kuvaajia esim just koiramiiteissä. :)

   Poista
  2. Näinhän se on, että kaikilla on eri näkemys samasta tilanteesta ja samoilla välineilläkin tulos on aina erilainen. Siksi taide onkin niin mielenkiintoista. Ja, juu, minä tosiaan pidän lämpimistä väreistä. :D

   Poista