keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Smaug pentupörhellystä

Smaug kasvaa hurjaa vauhtia. Meillä myös riittää puuhailtavaa. Yksinoloa on treenattu ja se sujuu ihanan ongelmitta. Teen vuorotöitä mikä ei ole mitään maailman ihaninta koiran kannalta, mutta onneksi Smaugilla on niin maailman paras opettaja Viena. Viena osaa olla hiljaa, rauhassa ja nukkua yksinoloajat ja se on selvästi hieronut taikapölyä myös Smaugiin. Kun tulen kotiin, niin koti on ihan hyvässä kunnossa.

Leikitty selvästi on, mutta löydettyjen pissojen perusteella pääosin nukutaan, koska pissoja löytyy vain yhdet. Vastassa on myös venytteleviä ja unisen oloisia koiruuksia, mistä olen kyllä etiyisen iloinen.

Pennun kanssa on mukavaa myös sosialisoitua!

Olemme käyneet maanantaina leikkimässä uusien pentututtavien kanssa koirapalveluvirikkeellä. Tulemme käymään myös jatkossa. Oli mukavaa harjoitella toisiin koiriin tutustumista ja rauhoittumista treenien yhteydessä.
Helsinki-Vantaalla tuli myös piipahdettua. Smaug oli oikein loistavasti. Aluksi terminaali oli ehkä hieman jännittävä (läähätyksestä päätellen) mutta namit maistuivat ja häntä heilui uteliaana. Ihmisiä oli ihan mukava moikata ja lattiamateriaalit oli kaikki ihan ok. En voisi olla ylpeämpi pienestä belgialaisesta. <3

Tulemme varmaan käymään jatkossakin. Lentokentällä on ihana Starbucks josta saa hyvää kahvia :D

2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs pentu varsin pätevältä menijältä, vautsi! :-) Kyllä neidistä kasvaa hieno koirakansalainen!

    VastaaPoista