maanantai 1. kesäkuuta 2015

Hierottavana

Viena on pitkin kevättä ja jo kevät talven aikana se oireili jumittuneesti, joten päätin aloittaa sännölliset hieronnat. Frisbeekoppailu ja agility oli hieman vähemmällä, vaikka agility treeneissä kävimmekin kerran viikossa.

Jokatapauksessa olen todella ylpeä Vienasta. Se parani hieronta tuntien aikana todella paljon. Ei ollut missään vaiheessä mitään örinää tai agressiivisuuden merkkejä, mutta alussa hierottavana oleminen oli ehkä hieman epäilyttävää. Nyt viimeisimmällä kerralla Viena makasi hierottavana kuin ihana lahna lattialla enkä voisi olla siitä ylpeämpi. Viena on paras! : )

Jumissa sillä oli pahiten takapuoli/lantio ja sitten lapojen taka-osa. Me rupesimme ensimmäisen hieromakerran jälkeen myös laittamaan lenkkejämme uuteen uskoon ja muutenkin fiksummat alkulämmöt agilityyn, frisbeehen ja ihan vain lenkeillekin.

Meillä oli/on myös todella ihana hieroja. Saimme edetä juuri siihen tahtiin kuin Viena halusi ja Viena sai rentoutua Ritvan käsissä ihan omaa tahtiaan. Söimme nameja ja vain hengailimme. Ensimmäisellä kerralla Viena sai myös katsoa ensin tunnin vierestä, kun Kiira oli hierottavana, jotta Ritva olisi vielä enemmän tuttu. Lopuilla kerroilla olimme ihan vain kahdestaan Vienan ja Ritvan kanssa.

Viena rupesi selvästi venyttelemään enemmän ja kehuin sitä siitä. Nyt Viena venyttelee oikein hyvin.

Se, mitä huomasin hieronnassa tai niiden ohella, että meillä tosiaan oli melko huonot lenkkeilytavat. Suoraan autosta kaahottamaan ei ollut kuulemma kovin hyvä juttu :D Olemme siis pyrkineet siihen, että jonkin matkaa mennään hihnassa tai muuten rauhallisesti ennen kuin aletaan kunnolla riehua.

Aiomme varmasti käydä jatkossakin hierottavana. Minusta se on ihan hyvä lisä aktiivisen koiran elämässä. :)

Hieronajamme toimi Ritva Oljakka, ja paikka oli Koirakoulu Tassutreeni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti