sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Uimista

Huh, hellettä. Lämpöä piisaa täällä Etelä- Suomessa, joten koirat ovat päässeet hieman uiskentelemaan. Viimevuonna Neira oli niin nuori, joten en saattanut antaa arviota, että alkaako se uida vaiko eikö. 

On yhä aikaista sanoa uiko Neira loppukesästä, mutta todennäköisesti ei. Ei Neira missään nimessä karta vettä. Se kyllä kahlailee onnekseni. Pysyypä ainakin viileämpänä, kun edes kahlaa. Toivoisin, että Neira uisi, mutta jos ei niin ei. Tosiaan kuitenkin vasta alkukesää eletään, joten vielä ei voi lyödä mitään lukkoon. Katsotaan mitä tulee.

Viena sitten puolestaan antaa olettaa itsestään vesipetoa. Turkkiahan tällä nuorella kaverilla on enemmän tällä hetkellä kun sille soisi. On varmasti hyvin kuuma! Viena on avoin ja rohkea pentu, joten se ei epäröi mennä uimaan samalla tavalla kuin Kiira aikoinaan. Viena menee rohkeasti keppien ja pallojen perään uiskentelemaan. Olen tästä todella tyytyväinen. Mökillä se on myös mennyt kahlaamaan ihan vain muutenvain. Tämä on kuitenkin aivan mahtavaa. Minulla on uiva koira!


4 kommenttia:

 1. Elsalla kesti aika kauan että rohkeni uimaan. Kahlaili vaan menemään ja näytti jänskäävän jos "pohja lähtee alta". Kyllä siitä sitten onneksi aika nopsaa kuoriutui kunnon vesipeto ja näyttää siltä että tänä kesänä se polskahtaa uimaan jyrkästäkin rannasta.:) Musta tuntuu että Elsa hoksas talvella koirauimalassa miten ponnistetaan syvempään veteen uimaan.

  Kiva että Viena ui, uiminen on hauskaa ja hyvää liikuntaa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiran kohdalla olenkin pohtinut, että voisi kokeilla sitä altaassa uiskentelua, koska se selvästi ei vaan tiedä, että osaa uida. :) Tai jos kävis koirauimalassa eikä Neira senkään jälkeen ui, niin ei sitten. Se on kuitenkin niin kuin sanoit hyvä harrastus ja kesällä ihanan viilentävä.

   Poista
 2. Meilläkin tuntuu yintiprosentti kasvavan mitä enemmän koiria :D
  Sinister ja uinti = No way in hell.
  Deimos ja uinti = ei nää nyt vanhempana
  Zeus ja uinti = 24/7 sekä hotspot tänään palleissa, onnea minä :D

  Meidän kaikilla pojilla on nyt ollu hotspotit pallejen vieressä identtisessä kohtaa. Onneksi Vienalla ei ole muita kuin henkiset kivekset :D

  VastaaPoista