torstai 13. kesäkuuta 2013

Uusia ja vanhoja kavereita

VAROITUS!

Kuvat saattavat herättää vauvakuumetta. En vastaa siitä.

Viena on päässyt leikkimään vauvabelgien kanssa. Meno oli riehakasta ja hauskaa katseltavaa. Oli mukava nähdä tulevia teinikavereita. Kahdella junnulla oli vain 3kk ikäeroa Vienaan, joten kohta voimme lenkittää kolmea rämäpää junnua. Hauskaa oli nähdä kuinka nämä kaksi draamailivat. Viena on yhä aika samanlainen. Draamailee jos siihen sattuu vähän tai melkein.

Viena leikki yllättävän nätisti. Vienalla on ollut välillä hieman dominointipelleilyä, mutta nyt sitä ei huomannut. Ainakaan omaan silmään ei osunut omaan silmään ainakaan. Lisää ollaan tapaamassa näitä pentuja ja koiria muutenkin Vienan teiniyden noustessa pian pintaan. 

Viena on myös päässyt leikkimään vanhan parhaan ystävänsä Ginin kanssa. Viena ja Gini leikkivät aivan yhtä ihanasti kuin aina ennenkin. Viena kokeilee aina ensin hieman Ginin rajoja ja sitten Gini antaa takaisin. Hieno homma! Olen todella tyytyväinen, että Viena malttaa yhä leikkiä nätisti muiden koirien kanssa.

Riesa
Riesa ja Hades

Viena, Kiira, Frigi, Riesa ja Hades

Gini

Gini ja Viena

6 kommenttia:

 1. Voii Viena on jo iso! Nätti tyttö :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinhän se on joo. Vasta äskenhän se tuli meille? :O

   Poista
 2. Samaa mietin itsekin, Viena on kyllä kasvanut hurjasti siitä mitä olen tätä teidän blogia seuraillut. Ihana tyttö! :)

  Hurmaavia vauvabelgejä, kolmas kuva on ihan mielettömän ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhn se onkin kasvanut. Ne on märkiä rottia. :D

   Poista
 3. Hyvin pieni korjaus, mutta Hades. :3

  VastaaPoista