sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Sairaslomat vihdoin ohi!

Takana on ensin Vienan sairasloma, että se vei minusta mehut jotenkin kokonaan. Ensin olin iloinen ja surullinen kun Vienalta ei löytynyt käytökseen sopivaa ratkaisua eläinlääkäristä. Harmittelin itselleni ja olin todella masentunut ja lyödyn oloinen. Minulla oli käsissä kaikkia pureva belgianpaimenkoira enkä edes tiennyt syytä.

Ajattelin kuitenkin antaa kipulääkkeille mahollisuuden. Onneksi annoin. Muutamassa päivässä Viena alkoi sallia minun ja kämppiksen koskettelut ongelmitta. Ihanaa! Kipuja sillä siis oli.Voin antaa edes yhden kivenmurikan pudota harteiltani.

Ilo kuitenkin loppui, kun huomasin Neiran kamalan näköisen ihon. Se oli rupinen ja punainen. Varmasti sattui! Eikun läinlääkäriin. Silloin tunsin itseni surkeimmaksi koiran omistajaksi koskaan. Se onkin varmaan syy miksi täällä on ollut niin hiljaista. Sairaslomalaisia...

Nyt kuitenkin Vienan sairasloma onkin onneksi ohitse. Neiralla jatkuu antibioottikuuri, jonka dopingajan takia emme päässeet Nummen rally-tokokisoihin. Menin sinne Kiiran kanssa, kun se kerran oli maksettu.

Kiiralla oli  rally-tokon virallisissa kisoissa jälleen 8.6 jolloin olisi pitänyt olla vähän treenattu. Noh... emme jaksaneet treenata, mutta 99p/100p ja koulutustunnus tuli kouraan. Kiira voi nousta AVO luokkaan! Neiralla taas on 16.6 kirkkonummella Rally-tokon viralliset, joten siihenkin täytyy treenata. 16.6 on myös Kiiralla ensimmäinen AVO- koe. Saa nähdä mitä viikon treenauksella saan aikaiseksi.

Vienalla on puolestaan edessään kasvamista. Peruskäskyjen oppimista ja syksy näyttää näyttelyiltä. Syksyllä olin harkinnut rally-tokon korkkaamista mutta saa nyt nähdä. Se virallistuu kuitenkin vasta toukokuussa 2014, joten katsotaan mitä tehdään. Rally-toko kärpänen on kuitenkin iskenyt, joten enköhän minä korkkaa Vienallekin rally-tokon syksyllä jo. Se on 7.10 10kk jolloin saa alkaa kisata. Katsoin kalenterista, että juuri 3 kisaa kerkeää ennen kuin se täyttää vuoden. Sen tavoitteen laitoin aikanaan Neiralle, mutta se ei täytyynyt, joten ehkä Viena onnistuisi?

Ja onnea kahdelle mainiolle koiralleni! Neira täytti 26.5 yhden vuoden. Se on jo niin iso. Ihana tyttö ja Viena täytti 7.6 sen 6kk. Onnea molemmille! Alla uusimmat rakennekuvat koirista. Viena on jo 56cm korkea eli Neiran ohi kasvanut.


3 kommenttia:

  1. Wau onneksi olkoon!

    Eli samoissa kisoissa nähdään! ;) Me tosin ollaan mölliluokassa näin ensikertalaisina. Pelottaa jo nyt...

    VastaaPoista