Lainakoiria

Kiira
Rotu: Belgianpaimenkoira, tervueren
Omistaja: Jenny Yliollitervo (kämppikseni)

Puhun blogissani paljon Kiirasta. Kiira on kämppäkaverini belgianpaimenkoira, jonka seikkailuista voitte lukea enemmän täällä. Kiira on epävirallisesti esnimmäinen koirani. Kiira kun ei ole minun. Kiira kuitenkin on syy siihen miksi hankin oman koirani. Minusta koiraharrastukset vain näyttivät niin hauskoilta ja uusilta asioilta, että tahdoin itsekin oman koiran.

Kiiran kanssa minä itse tykkään eniten käydä näyttelyissä ja mätsäreissä. Kiira osaa esittää itsekin itsensä todella hyvin ja jää rennosti poseeraamaan sivulleni. Jos lähdemme mätsäreihin vain kahdestaan, niin se menee oikein hyvin! :) Jonain päivänä kahmimme Kiiran kanssa kyllä enemmänkin pokaaleja!

Kiira on myös osoittautunut kivaksi rally-toko koiraksi. Olenkin ilmoittanut meidät ensimmäisiin virallisiin. Aion ainakin saada Kiiralle rtk1 tuloksen, muusta en vielä tiedä.


Samba
Rotu: sekarotuinen
Omistaja: Jaana Yliollitervo (kämppiksen äiti)

Puhun myös kämppikseni äidillä asuvista koirista Prinssistä ja Sambasta. Heistä löytyy paremmin kuvia kiharagalleriassa. Ja tietoa enemmän kämppikseni, Jennyn blogista. Näiden kahden kanssa olen siis vain tekemisissä, kun lenkitän niitä Jennyn kanssa ja päätämme hakea kiharan kaksikon mukaamme, mutta Kiiran kanssa asun.

Samba on siis kämppikseni, Jennyn äidillä asuva koira, jota lainailen handlattavaksi mätsäreihin. Samban kanssa harrastukseni on siis mätsärit. Me emme Samban kanssa treenaa kuin todella harvoin. Yleensä Samba tulee päivää ennen mätsäreitä ja silloin me hieman kertaamme jotakin, jos sitäkään. Toisinaan vain haemme Samban ja lähdemme saman tien mätsäreihin.  Lenkeillä ja mökillä käyn myös tämän ihanan riviön kanssa. Enemmän mökkeilystä varmaan myöhemmin keväällä ja kesällä. :)
Kiira 15kk

2 kommenttia: