tiistai 16. kesäkuuta 2015

Agilityä


Onpas hassusti asettunut kuva, mutta toivottavasti saatte siitä kuitenkin selvää!

Tämä radanpätkä oli todella opettavainen, koska Viena eteni 7 esteeltä kahdenlaisesti: se meni suoraan ennen kuin kääntyi kohti 8 jos olin ihan sen kannoilla ja kääntyi minua kohti oikean olkansa ylitse, jos olin kauempana.



Hauskaa oli huomata eroja!

Alempana uusinta radasta


Viena on muuten aivan koukuttunut keppeihin. Pakko on 2x2 metodia kehua, koska meillä se toimi todella hyvin sitten lopulta. Joissain kohdissa minun oli hankala nostaa kriteereitä, mutta kannustamisesta kun viimeinkin niitä nostin niin tulos on mitä mainioin. Vienalla oli myös 12 kepillä aluksi vaikeampaa koota itsensä vaihdusta jotta sukeltaa myös 2 väliin, mutta nykyään sekin sujuu. Olen todella ylpeä Vienasta.

Seuraavaksi meillä olisi riesana puomi, A ja keinun treenaaminen, jotta pääsisimme aikataulun mukaisesti aloittamaan kisauraa syksyllä.


6 kommenttia:

  1. Hienoa menoa. :) Sitten rupee ohjaaja pistämään töppöstä toiseen eteen, niin saadaan koiraan vielä vähän lisää vauhtia. ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvännäköstä touhua edelleen ja se irtoo kivasti! Ja ahhh kepit, mut niit ei varmaan tarvii enää täällä elämöidä. :'D

    VastaaPoista