maanantai 18. elokuuta 2014

Eloa Blogiin?

Syksy tulee ja inspiraatio sen mukana. En tiedä teistä, mutta minusta muutto on vienyt ison määrän mehuja uuden työn ohella. Nyt kuitenkin elämä alkaa näyttää edes jonkinlaiselta, kun sain vuoden työsopparinkin kirjoitettua. Olen siitä todella onnellinen! 

Uusi soppari tarkoittaa myös koirien kannalta hyvää juttua. Minulle tulee vakituiset tulot – ja koirille kaikki menot :D Myös rakas Volvoni ehkä elpyy korjauksistaan, jos veljeni vain onnistuu sen saamaan ajokuntoon. Saa nähdä. :D

Yksinolosta sen verran, että olen todella tyytyväinen tyttöihini. Naapurini ei kuulemma edes älynnyt minulla olevan koiria, kun ne ovat hiljaa. En ehtinyt kuitenkaan kuin viikon harjoitella yksinoloa uudestaan ennen kuin menin taas töihin, mutta tästä olen todella tyytyväinen. Ovikellolle haukahdetaan (Neiran toimesta) mutta muuten parveke saa olla auki päivisin eikä äänille tarvitse haukkua. Arki on siis alkanut todella mukavasti rullaamaan muuton jälkeen. : )

Tuo kivenheiton päässä oleva treenikenttä tuntuu olevan autottomalla ihmisellä melkoinen henkireikä, kun sinne pääsee milloin vain haluaa (kun koulu ei ole auki). Myös lähimetsä on ihan mukava, enkä ole alkupäivien jälkeen eksynyt kovin montaa kertaa.
Neira on ollut sairas jälleen koko kesän eikä siinä näy loppua. Iho tulehtui taas toukokuussa ja söimme siihen 1kk antibioottia, jonka jälkeen oireet helpottivat. Nyt iho on uudelleen tulehtumassa ja aloitinkin sille jälleen antibiootit ennen kuin pääsen eläinlääkäriin.

Viena puolestaan on rally-tokoillut itselleen kaksi hyväksyttyä tulosta. Aion nyt pitää hieman treeniutaukoa siitä ja treenata sen AVO kuntoon. Kiitos hyvistä treenivinkeistä syksyä varten Jenny, Tiina ja Susan. Eiköhän me näillä pärjätä. Katsotaan millaisen hurjimuksen Vienasta oikein taion. (Kisatauko myös töiden puolesta, kun ei voi joka viikonloppu olla vapaalla :D )

Agilityä on tarkoitus jatkaa jälleen syyskuussa, jos saan autoni takaisin. En oikein pääse mihinkään treenaamaan fiksusti ilman sitä. Myös haistelujuttuja on tarkoitus jatkaa ID- hajukurssilla, joka alkaa syyskuun alussa.


4 kommenttia:

  1. Kovis-Viena, fucking truu-belgi. :D Siit tulee viel supermainio doge!

    VastaaPoista
  2. Mul on kiven heiton päässä pari kenttää enkä saa aikaseksi treenata, noloa.:D Vienasta tulee vielä hieno kisatykki!:)

    Onnea työsopparista!;)

    VastaaPoista