maanantai 30. kesäkuuta 2014

Agilityn ratatreenit Koirapalvelu Virikkeellä

Sunnuntaisin Koirapalveluvirikkeellä on ratatreenit. Ensin ajattelin, että tämä on liian aikaista Vienalle, mutta se tekee itselle niin ihmeellisen hyvää. Olen kai sitten niin kertakaikkisen kilpailutahtoinen ihminen, mutta jonkin siinä onnistuneessa radassa tai lähes onnistuneessa radassa vain saa minut ilmiliekkeihin tätä lajia kohtaan.

Ensimmäinen rata oli täyttä sekoilua. Tarkoitus oli siis valssata esteiden 5 ja 6 välissä, sekä heti perään 7 ja 8 välisssä. Takaa kiertoa suunnittelin 12 hypyn jälkeen.

Noh... Ensimmäisellä ratakierroksella huomasin ensinnäkin, että Viena ei ymmärtänyt valssaamista esteelle kolme jolta aloitin, joten jouduin lyhentää rataa ja aloitin 2 hypyltä vasta. Seurasin Vienaa esteelle 5 ja unohdin valssata. Aloitin alusta. Seuraavaksi taisin unohtaa valssata muurin jälkeen ja alotiin pituudelta. Lopulta tämä onnistui kohtalaisesti: Viena olisi tarvinnut saattoaapua hypylle 9 ja kiihdytin ennen nr 11 putkea kun olisi pitänyt jarruttaa. Loppu menikin hyvin!

Toisella läpimenokerralla meillä menikin paremmin. Vienan ainoaksi virheeksi lyhyemmän aloituksen lisäksi jäi vain tuo 9 este. Minä käänsin hartiat liian pian putkea kohti tai vastaavaa ja Viena tuli hypystä ohi. Olin todella, todella tyytyväinen Vienaan. Se on ihan mainio koira!

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti