lauantai 28. kesäkuuta 2014

Agilitytreenit

Noniin. Nyt on sitten hinkattu pituutta, muuria ja rengasta. Ojangon helteessä tuli eilen käytyä hiomassa kolmea äsken mainittua estettä. Kiitos Tiina ja Laika hauskasta seurasta! Viena jaksaa tuollaisessa helteessä n. 7 toistoa. Viena ei ole koskaan muutenkaan ollut kovin kestävä, mutta varsinkin helteellä trulee paljon oheistoimintaa kun väsyttää.

Ei siinä, vettä vain ja kunnon pitkät tauot niin kyllä Viena oppii. (Toivottavasti) Koirat odottavat autossa takaluukussa tuulettimet päällä. Juotavaa kipoissa tietty :)

Tarkoitus olisi tässä tykittää agilityä kolmisen kertaa viikossa (jos vain millään jaksan) ennen suurta kesän huipentumaa: Koirapalvelu Virikkeen kesäseminaaria. Odotan sitä innolla ja hieman jännityksellä. :D Seminaarissa on kuulemma vielä ainakin kuunteluoppilas paikkoja, jos kiinnostaa! Fanny Gott on siis pyydetty suomeen. : )

 Toivon vain, että agility ei käy Vienasta tylsäksi ja että itsekin jaksan tällä tahdilla. Vienasta on kuitenkin muotoutumassa melkoinen agility eläin, joten uskallan toivoa parasta!

Muuri on Vienan mielestä aika sama asia kun perus hyppy. Muuri menee aika monella eri tavalla ja kohtalaisen monipuolisista kulmista, mikä on ihanaa. Kokeilin sitä kolmen hypyn suoralla ja välissä ja hyvin menee :) Myös yksittäisenä esteenä se menee kivasti.

Pituudessa on hieman samaa vikaa kuin muurissa. Pituutta emme ole tosin kovin paljoa tehneet. Puolen vuoden aikana olemme enimmäkseen tehneet ohjauskuvioita hyppyä ja putkea. Vienan on tiosin vähänväliä ongelmia hahmottaa mihin haluan sen menevän, mutta lisää toistoja vain, niin eiköhän tämä tästä lähde luonnistumaan. :)

Renkaan kohdalla taas. Voi räkä. Täytyy varmaan vielä paremmin sheipata tuo kyseinen rengas, jotta Viena ymmärtää mistä rakosesta haluan sen menevän. Jos kriteerit on kohdillaan, niin Viena tuntuu hakeutuvan renkaalle, mutta olen ollut sen kanssa hieman kärsimätön enkä ole ihan varma, että olenko pilannut renkaan jo. Jään katsomaan. Tavoitteena on ensi viikolla hinkata näitä kolema estettä ja varsingin rengasta yhä enemmän.

Kiitos Tiina vielä upeista kuvista! : )
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti