tiistai 17. kesäkuuta 2014

Treenikenttä kivenheiton päässä

Nyt voinen oikeasti sanoa, että on treenikenttä kivenheiton päässä. Kai joku tosi lahjakas ainakin saisi sen kiven sinne kentälle. Asun siis aivan Rekolanmäen koulun kupeessa ja sen hiekkakenttä on vielä sopivasti sijoittunut meihin päin, joten se tosiaan on aivan vieressä.

Syksyllä on huomioitava koulu arkipäivisin, mutta näin kesällä siellä ei ole kuin välillä mopopoikia, joten eikun treenaamaan!

Tästä innostuneena kävinkin korkkaamassa kentän sekä Vienan, että Neiran kanssa.

Vienan kanssa treenasimme Rally-tokon liikkeitä ja satsasimme seuruuseen, joka meillä on hieman laiskan pulskeaa toimintaa, mutta eiköhän siihenkin intoa saada.

Seisomista olen myös naksutellut. Aion siis vain napata liikkeen ja on meillä siihen myös pohjat. Olemme muutamaan otteeseen naksutelleet siitä ja Viena ymmärtää kyllä jotenkuten mitä siltä haluan. Siihen täytyy vain saada kestoa ja ruveta nimeämään liikettä ennen kuin pääsen ärsyttävän ärsykekontrollin kimppuun. 

Neira puolestaan treenasi myös seisomista. Näyttelyposettamista/asettelua. Teimme myös perus tokoa. Salainen haaveeni on viedä Neira uudestaan näyttelyyn kunhan vain pääsisimme kortisonista eroon. Vielä se ei ole ihan ajankohtaista, mutta katsotaan miten meidän käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti