torstai 22. marraskuuta 2012

Nyt kaikki blogeja lukemaan!

Olen tuonne linkkilistalleni keräillyt colliepentujen blogeja. Tällä hetkellä minua kiinnostaa selvästi lukea oman nahkani ikäisiä ja hieman vanhempien collieiden elämästä ja kommelluksista.

Etenkin pidän kaikesta vertailusta mitä voi tehdä. Vertailen blogeja keskenän ja collielapsien kehityksesta. Se on kerrassaan mainiota! Vertailu tapahtuu toistaiseksi vain minun päässäni. Huomaan seuraavani pentujen kasvua, kehitystä treenejä ja erillaisia harrastuksia. Huomaan ilokseni monien harrastavan enempää kuin yhtä lajia pentujensa kanssa ja se on ihan huippua!

Minusta on ehdottoman mielenkiintoista huomata kuinka erillaisia nämä colliet saattavat olla kuitenkin kaikkine yhtälöineen. On ihana lukea kuinka muutama vanhempi collie on jo edistynyt paljon harrastusten parissa ja itse junnaan hieman perässä. Pidän siitä, kun voin päivän päätteeksi pähkäillä miksi ei kaikki omalla kohdalla ole mennyt putkeen. Yritän koko ajan myös muistuttaa itseäni siitä, että Neira on vasta nuori koiranpentu. Se on alle 6kk.

Joka tapauksessa törmäsin yhdessä lukemistani blogeista arvontaan ja tahdon mainostaa tätä blogia! Blogi kertoo Nita nahkacolliesta, joka on lähes saman ikäinen kuin oma pentuni. Minun sydäntäni lämmittää erityisesti se, että katselin itsekin tuota Nitan pentuetta ennen kuin päädyin omaan Neiraani. Nitan blogi löytyy täältä.

Katsokaa ihmeessä muitakin linkkilistani blogeja, jos itse omistatte collielapsen tai jos muuten vain olet kiinnostunut niiden ihanista kommelluksista!

7 kommenttia:

 1. Kiitos tuosta mainostamisesta! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, meijänki blogi löyty tuolta linkeistä :) Kiitoksia!

  VastaaPoista
 3. tää sun blogi on kyllä tosi kiva! miten saait tuon sivupalkin taustavärin muutettua? :)
  oikeitaunelmia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä Travel mallissa se on mahdollista. Se riippuu yleensä, että mikä malli on.

   Poista
 4. Oho, en olekaan tässä blogissa vieraillut aikasemmin ja huomasin, että meidän blogi on listalla! Kiitos arvostuksesta :) Ja liityn ehdottomasti lukijaksenne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, että liityit lukijaksi. Toivottavasti viihdyt. :)

   Poista