keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Haaste III

Kiitos haasteesta, Emmi!

1.Mikä on hauskin asia mitä koirasi on tehnyt?
Kun se putosi järveen ensimmäisen kerran. Ensin sitä tietysti säikähti, mutta jälkeenpäin sitä vain nauroi. Neira on sellainen rämäpää, että oksat pois. Ei ollut siitä kauaakaan, kun se oli uudestaan laiturilla pomppimassa.

2.Onko koirasi syönyt jotain mitä se ei olisi saanut syödä? Mitä?
Ei onneksi. Ihme kyllä, koska se on kuitenkin niin ahne, että en ihmettelisi, jos se söisi jotakin sopimatonta.

3.Millaisia ulkoilutusvälineitä käytät koirallasi?
Puolikiristvää hurtan pantaa ja monitoimihihnaa samaa sarjaa. Väri on vihreä. Tarkoitus olisi ostaa Neiralle vielä omat valjaat, kunhan se kasvaa vielä, kun puolikuristavat putoavat metsässä sen kaulasta.

4.Pidätkö koiran hampaiden pesua tärkeänä? Miksi? Miksi et?
En ole pitänyt sitä sen suuremmassa arvossa itse asiassa. Olen kokenut, että luiden avulla ja dentastix-tyyppisillä luilla saa koiran hampaat ihan kohtuudella pidettyä kunnossa. Neiran hengitys tosin hieman haisee, joten ehkä minun toisaalta pitäisi kokeilla niiden hampaiden harjausta.

5.Kuinka usein peset koirasi?
En ole pessyt sitä kertaakaan shampoolla. Muutamien oikein kuraisten lenkkien jälkeen olen toki pessyt tassut, mutta en muuta. Neira on siis 5kk.

6.Mikä on vaikein temppu minkä koirasi osaa?
Sivulle tulo! Hinkkasin sitä monta viikkoa, mutta nyt Neira viimeinkin oppi sen ja osaakin sen oikein hyvin!

7.Jos pitäisi päättä joku muu rotu kuin mikä koirasi on, mikä se olisi?
Ehkä bordercollie. Minulla on hirmuinen agility-kuume ja olen alun alaken halunnut agility-koiran itselleni. Bordercollie vaikuttaa muutenkin aika ihanalta koiralta, joten seuraavaksi saatan hankkia sellaisen.

8.Kuinka monta eri temppua koirasi osaa? Mitä ne ovat?
8. Istu, maate, matto (matolla paikkamakuu), sivu (sivulle tulo), paikka, lähelle? (hihnassa kävelyä vieressä), Ole hyvä (agilityn namialustalle pääsy lupa), vapaa.

9.Mitä ruokaa koirasi syö?
Orijenin- large puppy nappulaa silloin, kun se ei saa varastettua Kiiran barf-ruokaa. Neira syö ehkä hieman turhan sekaisin nappulaa ja barf ruokaa.

10.Montako koiraa on hyvä määrä yhdellä ihmisellä?
Riippuu oikeastaan tilasta. Jos on suuri maatila, niin voisin vastata yhdelle ihmiselle jopa neljä, mutta omalle kohdalle ehdoton maksimimäärä pienkaksioon olisi kolme koiraa. Itse suunnittelen, että olisi samaan aikaan vain kaksi koiraa, mutta en ole oikein varma, että onnistuuko se. :D Koirat ovat kuitenkin niin ihania, mutta minusta sopiva määrä olisi kaksi.

11.Mikä on paras kuva koirastasi? Lisää kuva.


Tämä kuva kuvastaa Neiraa todella paljon. Neira on tässä kuvassa juuri käynyt loikkaamassa jään läpi järveen. Tämä kuvastaa sen ajatuksen juoksua niin osuvasti tai siis ajatusten puuttumista. Neira vain ryntäsi järvelle ja "plumps" - vain kuului, kun se oli jo käynyt kokeilemassa jään kantavuuden. Huoh! Onneksi se ei loikannut pitkälle eikä satuttanut itseään. Sen verran se kuitenkin oppi, että ei mennyt hypimään heikolle jäälle uudestaan.

Me emme tällä kertaa haasta ketään. :)

1 kommentti:

  1. Lisää haasteita: http://kiirajakiharat.blogspot.fi/2012/11/liebster-blog.html

    VastaaPoista