sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viikon kuulumisia

Neiralla on ollut aika levon täyteinen ja melkein tylsä viikko. Maanantaina meillä oli agility-treenit ja sen jälkeen aina perjantaihin asti se joutui selviytymään pienemmällä ulkoilumäärällä, joten se on saanut kunnolla nyt sitten levätä!

Lauantaina haimme agility-harjoitusten jälkeen kämppikseni vanhemmilta Prinssin ja Samban. Menimme sitten sumuisessa säässä ulkoiluttamaan perusjengiä Haarajoelle. Mukana oli: Kiira, Neira, Samba ja Prinssi. Nelikko jaksoi leikkiä oikein riehakkaasti puolitoista tuntia ja sen jälkeen koko porukka enemmän tai vähemmän sammui.

Neira kasvaa huimaa vauhtia ja alkaa kaivata yhä enemmän liikuntaa. Painon olenkin päivittänyt Neiran omalle sivulle ja se painaa jo 17kg. Säkää tytöllä on ainakin 50cm. Neira ei oikein tykännyt mittarista, joten se lähinnä pelleilee, kun otan mittanauhan esiin enkä näin ollen saa kunnolla mitattua. Se lähenee koko ajan Kiiran säkää ja odotan, että se kasvaisi Kiirasta yli. Oletan ainakin sen ylittävän 57cm säkän, mutta se jäänee nähtäväksi. Minusta on aika hauskaa seurata Neiran kasvua. Sillä kasvaa ensin runko ja sitten jalat kasvavat pituutta perässä, sitten sillä kasvaa taas runko ja jalat seuraavat perässä. Se on aika hauskaa!

Neiran korvia en ole teipannut. Enkä usko, että minun tarvitsee. Ne näyttävät asettuvan aika hyvin itsestään tuohon 1/3 taittuneeseen tilaan. Neiran korvat ovat alusta asti näyttäneet oikein hyviltä ja ovat jo pienestä näyttäneet luonnostaan pysyvän collielle rotumääritelmän muotissa. Se on ihan hyvä, koska en taida jaksaa teippailla niitä. Katsotaan sitten ensimmäisten juoksujen kanssa miten käy, kun se on toinen ajankohta hampaidenlähdön kanssa, jolloin korvat saattavat nousta.

Hampaat Neiralla on onnellisesti vaihtunut. Neiran oikea kulmahammas oli sitkeä ja meinasin jo kääntyä eläinlääkärin puoleen, mutta onneksi se ei ollut tarpeen. Se viimeinenkin sitkeä lurjus lähti muutamalla luulla. Nyt eikun vain vetoharjoitteluihin jälleen. Ne olivat tosiaan tauolla, kun Neiralla tuntui olevan kovin kivulias hampaidenlähtö. Katsotaan miten pallo ja vetoleikit sujuu tästä eteenpäin!

Tämä hiljainen viikko on saanut pennun hieman levottomaksi, joten tämä riehumisen täyteinen viikonloppu tekee sille oikien hyvää. Maanantaina on taas luvassa extra agility-harjoitukset.

Tässä kuvia eilisestä riehumisesta perusjengin kanssa. Lisää löytyy Kiharagalleriasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti