perjantai 13. kesäkuuta 2014

Agilityä

Juuri kun valitin, niin näyttää ehkä hieman valaisemmalta tulevaisuudelta. Tietysti apupalkkaaja on varmasti ihan hyvä ajatus ja käytänkin varmaan jossain vaiheessa.

Teimme tämän viikon aksatunnilla valssia, uutta estettä (muuri, puomi) ja hieman ympyrätyöskentelyä. Valssaus sujui yllättävän hylvin. Viimeksi kun treenasin olin lähes poikkeuksetta aivan liian myöhässä, (jos et muista katso edellinen postaus.)  Tällä kerralla huomasin, että toivoa ehkä on. Nostimme hieman rimoja, jotta Vienan oli hypättävä korkeammalta joten wohoo! Aina en kuitenkaan aio nostaa rimoja joten katsotaan kuinka valssaustemme jatkossa käy.

Muuri ja puomi olivat tänään uusien esteiden haastekategoriassa. Muuri oli kuitenkin melkoinen helpponakki (ainakin toistaiseksi) kun käskin vain Vienaa hyppäämään esteen yli, niin tyttönen teki työtä käskettyä. Muutaman kerran Viena taisi tulla ohi oikealla puolella, jota selkeästi on treenattava enemmän muutenkin. Viena tahtoo oikoa enemmän oikealla.

Puomilla taas laitoimme puomin maahan ja sheippasin Vienalle lankulle astumista. Viena ymmärsi kohtalaisen pian mikä oli homman nimi. Emme tarvinneet kuin muutaman naksahduksen ennen kuin sen molemmat etutassut osuivat lankulle. Noh. Jenny on naksutellut sille pesuvadilla pyörimistä, jotta Vienan käännökset Rally-tokossa olisivat kauniimpia. Viena sitten tosiaan rupesi pyörimään puomin lankulla :D Lopulta tyttöni kuitenkin ymmärsi kokeilla kolmatta ja neljättä tassua lankulle ja lopulta jopa asteli puomilla! Tästä on hyvä jatkaa harjkoituksia. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti