lauantai 14. kesäkuuta 2014

Koiran muuttoa

Muuttourakka on viimenkin jotenkin ohitse. Tai ei, vanhaa kämppää ei ole kunnolla tyhjennetty ja siinä on vielä jonkinverran urakkaa. Lisäksi tietysti on melkoinen läjä jätesäkkejä odottamassa minua. Mutta ainakin suurimmat tavarat on paikalla ja koirat on löytäny nukkumapaikat.

 Kävimme torstaina ja perjantaina hieman harjoittelemassa uudessa kämpässä oleskelua koirien kanssa. Lähinnä minä laittelin tavaroita ja koirat saivat haistella ympäriinsä. Viena oli ehkä enemmän hermostuneen oloinen kuin Neira, mutta aika rauallisesti molemmat olivat sen aikaa kun nyt kerkesimme asuntoon kurkata.

Molemmat koirat tykkäsivät parvekkeesta tosi paljon. Siellä olikin ihanan viileää verrattuna muuhun asuntoon, joten ymmärrän levähdyspaikan heillä. :) Parveke on molemmille koirille uusi juttu. Saa nähdä millaista käytöstä tytöt keksivät pääni menoksi. Onnekseni aivan parvekkeeni tuntumassa on iso puu, joka peittää maisemat. Minun onneani, koska he eivät sitten näe kadulle tai naapuriin tai muuta vastaavaa. (Ei ole lasitettua parveketta)

Hieman kuvia ennen itse muuttopäivää:

Olohuone
Eteinen
Tosiaan parveke

Hankin korille uudet pedit muutoksi ja toivon heidän pitävän niistä. Katsotaan. Nyt illalla molemmat muruset saavat omat luut, laitan musiikin päälle ja  istahdan rauhassa koneelle. Saatan korkata... limun. :D

Tilaa asunnossa ainakin on. Meillä on 60 neliötä jakaa kolmen kesken. En vieläkään tiedä kuinka saamme kaiken tilan käytettyä, mutta eiköhän tämä tästä. :)

Alla hieman kuvia miltä asunnossa näyttää tällähetkellä.

Olohuone
Makuuhuone


Eteinen, jossa näkyy vilaus häkkiä, keittiötä ja peilistä näkee lipaston :)


5 kommenttia:

 1. Mihinpäin sä ny oikeen muutit?? Mutta ihanan iso kämppä :)

  VastaaPoista
 2. Oho sähän ison kämpän otit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh :) Ehkä hieman iso, en tiedä katsotaan miten tänne sopeutuu :D

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! (: Ainakin on koirilla tilaa vaikka juosta kämppää ympäri! :D

  VastaaPoista