keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Keskiviikon kaahotusta

Keskiviikko on taas takana. Eilen meillä oli ohjatut treenit ja kepit olivat ensisijaisena treenikohteena. Tarkoitus oli saada Vienallekin iskostettua, että kepit ovat osana rataa ja neljän kepin jälkeen palkkana oli hyppy + heittolelupalkka. 

Minun liikkeeni näyttää vielä olevan suuri häiriö Vienalle, mutta viime kerrasta näkee, että Viena on tehnyt hieman ajatustyötä keppien suhteen. Viena pujottelee neljä keppiä tasoonsa nähden oikein kivasti, jos minä olen a) suhteellisen paikoillani enkä kamalasti liiku ja b) Vienalla ei ole liikaa vauhtia yllä.

Olen kuitenkin todella tyytyväinen Vienan keppien tilanteeseen tässä vaiheessa. Viena pujotteli kepit 75% varmuudella ja hypystä tosiaan tuli sille palkkio. Alla hieman kuvaa siitä millaisia hyppykuvioita oli keppien jälkeen.

3. Keppirivistö oli Vienalle todella vaikea, koska se oli hyppyjen jälkeen kerennyt kerätä kovastikin vauhtia, joten niistä mentiin ohitse reilusti, mutta Viena palasi sitten takaisin ja pujotteli kuitenkin nekin aika kivasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti