keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Tiistain touhuilua

Tiistain merkeissä on siis jälleen ollut omatoimitreenien vuoro. Meillä on jo pitkään ollut päämääräisesti keppien treenaus ihan ykkösjuttu. Nyt kun kepit alkavat olla kohtalaisen kohdillaan, niin alamme treenaamaan myös muita kotiläksyjä keskiviikon ohjatuista treeneistä.

Joten vuorossa oli erilaisten kahdeksikkojen treenaus. Vienan on jo aikakin oppia kiertämään hyppyjen takaa ja erilaisia muita hyppykulmia. Joten seuraavanlaisia neljää esimerkiksi tuli eilen treenattua. Alla on esimerkkejä, että minkälaisia muunlaisia kuvioita olemme treenanneet. Olemme siis tehneet ihan vain perusjuttuja tiistaina.

Välillä on ihan hyvä palautella koiran ja myös omaan mieleen perusasioita, lisäksi Vienan pohjataidot eivät ehkä ihan parasta mahdollista luokkaa ole, joten tämä sopii meille aivan mainiosti. Minulla on vielä ajatuksissa alkaa vahvistella serpentiinejä Vienan mieleen. Ne ovat jotenkin meille aina kauhean vaikeita. Mutta kyllä tästä vielä ihan hyvä tulee. Vienalla riittää intoa kentällä ja meillä on aina oikein hauskaa. : DLoppukevennykseksi... Ostin Vienalle kolme tällaista suloista vinkulelua! Eivätkö olekin söpöjä! Saa nähdä mitä Viena niistä oikein tykkää ja miten paljon joudun sille "opettamaan" leluilla leikkimistä. Viena on yleensä tottunut lähinnä vetoleikkeihin tai tennispallon jahtaukseen.1 kommentti: