tiistai 7. kesäkuuta 2016

Toipumisaikaa

Onnekseni voin kertoa, ett Viena voi viikon jälkeen huomattavasti paremmin. Yhä se on sen verran voipuneen oloinen, että en ole ottanut sitä juurikaan pitkille lenkeille matkaan. Lauantain kävimme 40min lenkillä ja olihan se aika väsynyt, vaikka ei muuta tehnyt kuin jolkottanut vierellä. Ei sillä onneksi mikään kiire ole. Otetaan ihan rauhassa tämä toipuminen.. Minun pieni toipilaani, <3 Parempaan kuitenkin selvästi olemme menossa.

Viimeiset antibiootit on nyt syöty ja kipulääkettä en anna enää säännöllisesti, vaan sitten kun sitä tuntuu tarvitsevan. Enää Viena syö kahta eriä vatsansuojalääkettä. Vahvempaa vielä kaksi viikkoa ja sitten sitä toista n. 3-6kk. Maitohappobakteeria syömme myös yhä n. kuukauden verran. Viena ei ole onneksi enää oksentanut verta ja uloste on normalisoitunut eikä ole ollut ripulia tai mustaa.

Viena ei siis ole päässyt agilityyn ollenkaan viimeviikolla, eikä välttämättä kesäkuussa laisinkaan. Smaug sen sijaan on päässyt agilityyn normaalisti. Minulla on kesäksi ja talveksi Smaugille paikka Mariannen agilityn parissa.

Viena pääsee elokuusta mukaan kun on taas paremmassa kunnossa. Heinäkuussa Marianne on tauolla, joten minulla on suunnitelmissa asustaa Ojangossa niin paljon kuin mahdollista saadakseni Vienalle kontaktiesteet kuntoon.

Smaugista on kasvamassa oikein hieno pieni agilityeläin. Voisin ottaa kuvaa ja videopätkää jossain vaiheessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti