perjantai 10. kesäkuuta 2016

Tokohuumaa

Rallytoko ja tokokuume nousevat hieman näin kesällä, kun treenaaminen on helpompaa, kun kentät ovat sulia ja treenitavoitteesta riippuen asfaltti, nurmikko ja hiekka kenttä käyvät. Kisasuunnitelmia minulla on ehkä syksylle, jos kaikki menee hyvin ja suunnitelmien mukaisesti.

Ollessani Tampereella poikaystävän luona, niin Pirkkalan ABC:stä on tullut meidän uusi lempi treenikenttä. Siellä on hyvä nurmikko, jossa ei ole ihan liikaa koirien hajuja eikä muutakaan häiriötä. Siellä saa treenata rauhassa. Nurmikko on suhteellisen tasainen ja itsellä on yleensä hyvä fiilis. 

Viena, joka on yleensä aika tunnelma eläin, niin ei ole oikein syttynyt tokosta aiemmin, kun ei se ole minustakaan ollut aina niin hauskaa. Nyt kun treenaaminen niin usein on tullut itseltä, eikä ole minun työvuoroihin sidonnaista, kun yleensä tokoileminen yms. harrastaminen on aikataulutettua. Entä jos minua ei huvitakkaan yhtään tokoilla tiistai-aamuna klo 9-11 ennen iltavuoroani? Sinne kentälle on kuitenkin raahauduttava kun se on sovittu ja ainoa päivä sillä viikolla joka kaikille sopii. Siitä ajatusmalista voi jo ajatella, että ei se aina niin hauskaa sitten välttämättä ole. Tampereella ja vapaapäivällä se on kuitenkin niin itsestä lähtöistä, että fiilis on ollut parempi. 


Alla on kuvia, joista näkee, että Vienallakin on parempi fiilis ihan kotikentälläkin nyt kun on käyty fiilistreenaamassa useammin.
1 kommentti:

  1. http://harrastushaukku.blogspot.fi/2016/06/linkkaa-blogisi-suosikit.html :)

    VastaaPoista