torstai 2. elokuuta 2012

Neiran ensimmäinen pentumiitti

Suuntanamme olisi tänään vielä pentumiitti. Ryhmään kuuluu Neiran lisäksi australianpaimenkoirat Nada (3kk) ja Raiku (10vk), Kääpiöpinseri Betty (3kk) ja Samba (9 viikkoa).

Neira tuli toimeen oikeastaan kaikkien kanssa. Erityisesti se näytti tulevan toimeen Raikun kanssa, ovathan he saman ikäisiä. Samban kanssa Neira kävi myös leikkimässä, mutta Samban kanssa voi leikkiä muutenkin, joten oli ihan mukavaa, että Neira leikki mielellään toistenkin kanssa. Betty oli sellainen sprintteri, että Neira ei oikein ottanut pysyäkseen perässä. Eihän minun tytölläni ole paljon ikääkään, joten ei voi olettaa jalkojen toimivan niin kuin tahtoisi. 

Nadan ja Raikun leikkiessä keskenään, kävi Neira hieman paimenhaukkumassa tyttöjä leikkimään hänenkin kanssaan. Nada ja Raiku eivät joka kerta olleet samaa mieltä, jolloin Neira lähti etsimään toisia kavereita. Välillä seuraksi kelpasi myös keppi, multa tai tuhkakasa. 

Lopputulos oli siis hyvä! Päivän saldossa on paljon riehumista, uusia kavereita, paljon kuvia, pitkä automatka, ihanaa ruokaa ja toivottavasti myös pitkät yöunet! :D
Nada, Neira ja Samba

Neira ja Betty


Raiku ja Neira

Raiku ja Neira

En enää ihmettele miksi ihmiset kysyvät onko Neira pinseri :D

Lopussa kaikki pyrkivät enemmän tai vähemmän levolle. Neira vähemmän :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti