torstai 2. elokuuta 2012

Mökiltä paluu

Loppu aika mökillä meni sadetta pakoillessa ja roolipelatessa. Koirat pääsivät pari kertaa metsään juoksentelemaan. Neira sai vähän metsässä tokoillakin. Neiran kohdalla se tosin tarkoittaa istumisen, katsekontaktin ja makaamisen harjoittelua. Makaaminen ei vielä onnistu ilman käsimerkkiä, mutta istuminen sujuu jo aika kivasti.

Eilinen oli illalla hieman kurja, kun jouduimme vielä eläinlääkärille soittaa Kiiran yhä turvonneista silmistä ja tulos oli: lisää kortisonia. Annoimme kortisonia vielä tänään, jotta tyttö varmasti toipuisi ja ruoka maistuisi eikä oksentelu enää vaivaisi.

Lähdimme tänään ajelemaan jälleen etelään. Mökille voisi lähteä vielä hieman syksymmällä, toivottavasti silloin sujuu rauhallisemmin! Automatka sujui ongelmitta. Kiira hieman pöhisi Mäkkärin drive in pömpelille, kun se oli todella pelottava puhuessaan takaisin! Koirat lähinnä nukkuivat koko matkan. Neirakin näyttäisi tottuneen automatkoihin sen verran, että ei enää piippaa juurikaan. Ihanaa! Veimme Prinssin kotiin ja otimme mukaamme Jennyn äidiltä Samban (8,5 viikkoinen villakoiramix) Hetken koirat leikkivät keskenään, mutta lopulta Neirakin sammui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti