lauantai 12. huhtikuuta 2014

Itsetunnonkohotusmöllirallit

Tarkoituksena oli hakea minulle itseluottamusta jatkamaan Rally-tokon parissa. Kiiran kanssa meille on sattunut ja tapahtunut rallyn kisaradoilla ja kaipasin juuri tällaista. 

Oli siis mölli-Alo ja Alo luokat Lägi agility ja rally-toko kisoissa. Menimme Neiran ja Vienan kanssa mölli-Alo luokkaan. Vienan kanssa tarvitsemme harjoitusta tulevia rally-toko kisoja ajatellen. Neiran kanssa menimme pitämään hauskaa. Myös Vienan kanssa on tietty tarkoitus pitää hauskaa radalla. Meillä meni mainiosti. Neira voitti Vienan pistein 97p ja ajalla 1.50min. 

Neira lähinnä juoksi seuruussa ja yritin pysyä sen perässä. Vienalla rakoili todella pahasti seuruu ja siihen on puututtava uudemman kerran jahka tässä jaksan. Se oli nimittäin aikaa kaameaa. Tuomari ei kuitenkaan keskittynyt kylttien väliseen seuruuhun, joten meidän osaltamme tämä oli sinänsä hyvä juttu Viena sai 97p ja ajan 2.25min.

Neira otti siis ensimmäisen sijan ja Viena oli toinen mölleissä. Kiiran kanssa meillä meni juuri niin kuin toivoinkin. Meillä oli hauskaa ja Kiira teki tosi hyvin. Tosin... Kiira ponnahti seisomaan, kun sen piti mennä maahan ja siitä seurasi -10p ja ei sijoitusta. Olen kuitenkin todella tyytyväinen meidän ratameininkiin. Se oli juuri se mitä menimme hakemaan: meillä oli yhdessä kivaa minun pienestä jännityksestäni huolimatta.

Kesällä olisi tarkoitus lähteä Vienan kanssa virallisiin Rally- kisoihin. :)


6 kommenttia: