keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Neira eläinlääkärissä osa 2

Kävimme ensimmäisen kerran Mevetissä Leena Saijomaa Koulumiehellä viimekuussa. Silloin meille määrättiin Anallergenic ruokaa jatkossa (säilytettynä mahdollisimman ilmatiiviisti), kortisonia ongelmakohtiin ulkoisesti ja yhä myös 8mg joka toinen päivä suun kautta. Lisäksi kunnon pesut malaseb shampoolla kahdesti viikossa + hoitoainetta.

Tähän päivään asti kaikki on sujunut paremmin kuin uskalsin odottaa. Neirasta on taas kuoriutumassa oma rakas koirani enkä voisi olla tyytyväisempi. Se jaksaa jälleen leikkiä kahden belgin sekä muiden koiraystäviensä kanssa. Talvella nimittäin oli aika, jolloin en oikein tiennyt mitä tekisin. Neira örisi talouden muille koirille ihan turhanpäiväisesti ja otti myös yhteen heidän kanssaan muutaman kerran. Tämä on kuitenkin näillä näkymin historiaa ja Neira on oma hilpeä itsensä.

Elämä Neiran kanssa ei ole niin helppoa kuin mitä ajattelin, mutta kyllä tämä tästä. Eilen tuli eläinlääkäristä ohjeita, että jatketaan samalla mallilla ja katsotaan, jos pääsisimme suun kautta otettavista kortisoneista eroon.

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että Neira menee yhä parempaan suuntaan :)

    VastaaPoista
  2. Minustakin. Olen todella onnellinen, kun Neira on taas oma jästipäinen, mutta iloinen itsensä. <3

    VastaaPoista