sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Menestyksekäs mätsäri

Tänään oli Gardenialla mätsärit. Sää ei ollut kovin suotuisa: vettä satoi ja tuuli oli kohtalainen. Mukana minulla oli Viena ja Kiira. Jenny kävi itse pet expossa ja minä sain ihanan tekosyyn olla menemättä. Kiitos Akateeminen karjakerho (Helsingin yliopiston kotieläintieteen opiskelijoiden ainejärjestön alakerho) tästä! :D

Myös Tiina ja Laika olivat muakana. He pärjäsivät pienten aikuisten punaiseen nauhakehään asti ja olivat viidensiä. Tuomari olisi halunnut palkita kaikki viisi viimeistä koirakkoa, mutta palkinnot oli jaettu jo pusseihin ja tässä vaiheessa Tiina ja Laika tippuivat. :(

Viena oli ensin vuorossa. Meillä meni oikein kivasti. Vienalta saa katsoa hampaat ja pään + yläkroppaa, mutta takapuoli ja häntä ovat vielä hieman yksityisempää. Tähän tarvitaan siis lisää treeniä. Tuomari antoikin kivasti neuvon, että jos meille tulee vieraita, niin pään tervehtimisen sijaan, voisivat rapsuttaa Vienan pyllyä.

Kiira oli myös todella hienosti. Poseeraus sujuu jo kivasti, samoin kuin juokseminen. Meille sanottiin kritiikiksi, että sujuvuutta voisi harjoitella lisää: Kiira steppaa hieman ja minä olen hidas palkkaamaan, joten voimme siis harjoitella sujuvuutta lähteä juoksemaan ja poseerata pysähdysten jälkeen. Näin ollen saisimme nopeamman poseerauksen ja sujuvan liikkeelle lähdön, josta voisi olla hyötyä myös virallisissa näyttelyissä.

Kuvassa mätsäripalkinto ruusuke, lelu ja namipussi. Myös kaksi vihreää mölliralli ruusukkeet. Mukana myös Jennyn äidin antamat kukat: lopputyövalmistui viimein kunnolla :)

2 kommenttia: