tiistai 29. huhtikuuta 2014

Vienan on taitava nokkaeläin!

Tiistaina oli viimeinen kerta jäljestyskurssia. Täytyy sanoa, että olen kyllä Vienasta todella tyytyväinen. En voi uskoa, että viisi viikkoa ensimmäisestä kurssikerrasta on todella kulunut ja olemme näinkin pitkällä. 

Ensimmäisellä kerralla Vienalle naksuteltiin siitä, että se edes huomaa kepin ja nyt se syöksyy maahan kepin nähdessään. Fiilis on ihan huikea!

Viena ei ollut kunnolla älynnyt ilmaisua kun vasta viime viikolla ja nyt viimeisellä kurssikerralla Viena ilmaisi 7/10 keppiä pelto/maasto jäljellä. Oli todella hienoa roikkua Vienan perässä, kun se kaahasi nokkansa kanssa pitkin peltoa ja sitten vauhti yltyikin, kun pääsimme metsään!

Viena osaa tosiaan nyt etsiä ja ilmaista keppejä jäljeltä. Askelvälini on tällä hetkellä n. 35 askelta joka kepin välissä. Jäljen pituus on siis n. 150m? Tästä eteenpäin tulemme varmaan jatkamaan samalla linjalla. Pidentämällä jälkeä ja vanhentamalla sitä.

Tulevaisuudessa? Jaa'a, kyllähän sitä haaveet ja toiveet kaartavat jonnekin pilviin. :D Katsotaan mitä käy :) Voinen kertoilla sitten jatkosta... ja jäljestykseen ja kilpailuihin kuuluu BH- koe ja PK-tottis, joten minä alan treenata niitäkin varten ehkä tässä jos nämä jäljestyshaaveet jatkavat ajatuksissani. :)

Kuvat on kolmannelta treenikerralta. Lisää kuvia linkin alta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti