sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Olipas viikonloppu!

Lauantaina oli Järvenpään KR, jonne lähdin Tiinan kanssa.

Päivä oli kuuma jo heti alkuunsa ja Järvenpään sorakenttä oli kuiva ja kuuma kuin pätsi. Kiira suostui menemään jäähdyttelemään kevythäkkiin, mutta Viena ei siellä viihtynyt.

Lopulta tuli tyttöjen vuoro muutaman uroksen jälkeen. Viena oli kehässä oma suloinen itsensä. Se ravasi nätisti ja no... seisomisesta ei oikein tullut mitään. Vienalla ei ollut ketään katsottavaa, joten esitin sen itseeni katsoen, jolloin se etupää oli lysyssä ja siitä tuomari huomauttikin.

Tulos oli ERI1 JUK1, SA jäi uupumaan epävarmuuden vuoksi.

"Good proportion. Exc expression. Nice dark eyes. Good length of muzzle. Good bite. Well developed body, good angulations, exc coat and colour, good charbonne, Could stand more parallel at front feet, good movement, could show more confidence"

Kiira oli hienosti koskettelussa ja muutenkin olen siitä kyllä ylpeä. Enemmän voitte lukeaKiiran blogista :)

Sunnuntaina belgitytöillä ja minulla oli Rally-Toko kisat Hankoossa.

Saavuimme paikalle myöhemmin kuin olisin halunnut ja alkuvalmistelumme  eivät menneen niinkuin halusin. Lisäksi oli hyvin kuuma. Tiedän tämän kuulostavan selittelyltä, mutta osa omaa analyysiäni se ainakin on. Kiiran kanssa olemme tottuneet tiettyihin juttuihin ja omat pasmani ainakin meni sekaisin, kun en saanut tehdä normaalia rutiiniani.

Tulos näkyi meidän suorituksessa. Lopetin toisella kyltillä koska meno ei ollut niinkuin olisin halunnut.

Muutaman tunnin tauon jälkeen ajeltuamme hieman ympyrää hankoossa ja lyhyen treenin kanssa pääsimme Vienan kanssa ensimmäistä kertaa muulle kuin mölliradalla ja olin todella tyytyväinen! Viena teki ihanasti hommia. Onnellinen. 97/100p. 

Päivän toinen saldo on rusketusraidat näyttely/rally-toko/mätsäri käsinauhan aiheuttama valkoinen läntti käsivarressa. -,-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti