tiistai 6. tammikuuta 2015

Loppiaisriehuntaa


Noniin. Loppiaisen paukkupakkaset on nyt koettu tältä päivältä. Hyvällä varustuksella paleltumilta vältyttiin, mutta olihan siellä vilpoista! Nyt voi jo sulatella kylmettyneitä jäseniä lämpimän ruuan ja teen parissa. 

Aamusta lähdin ystävieni Jennyn ja Tiinan kanssa treenaamaan sporttikselle. Se oli pitkästä aikaa todella mukavaa! Meillä kun on ollut agility tauolla joulukuussa . 

Agility on tosiaan meillä siinä pisteessä, että n. vuosi tai puolitoista treenejä takana ja olemme kerran viikossa Koirapalvelu virikkeen ryhmässä harjoittelemassa. 

Tällä hetkellä pyrin siihen, että saisimme kepit ja kontaktit kuntoon ennen kesää. Tahtoisin päästä kisaamaan kesällä, mutta katsotaan kuin minun käy. Agility treeneistämme enemmän huomenna, treenien jälkeen.

Tunnin hallitreenin jälkeen käänsin Volvon nokan kohti Luukkia. Siellä koirat saivat riehua ja kuolata toisensa huuruparroiksi.

Tiinan koira Loltsi on vanha (11v) mummo, joka pääsi lämpimän takkini suojaan riehumisen ajaksi, jotta säästyisi pakkasilta. Ja onhan se söpöä kantaa koiraa tuolla tavalla! 
2 kommenttia: