keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Agilitykeskiviikko


Hieman luvattua päivitystä agilitystämme. Tiistaina tosiaan olimme sporttiksella (halli, jossa jonkinlainen lämmitys). Täällä minun olisi keväällä tarkoitus saada kepit ja kontaktit kuntoon. 

Keppien työstämistä aloitimmekin jo syksyllä, mutta se on vain jäänyt ja jäänyt. Jokatapauksessa aloitimme tänään tasapareista ja Vienan oli vain tarkoitus mennä porttien lävitse. Lähdin sitten siirtämään taaempaa keppiparia oikealle hieman epävarmasti. Ensin hivutin sitä vain ihan vähäsen, ennen kuin sain hieman rohkaistusta ja lopulta keppipari siirtyi melkoisestikin!


Tämä on kuva siitä ujosta siirrosta :D
Hieman rohkeammin siirreltyjä keppejä : )
Tässä suurinpiirtein on viimeisin porttiväli ja jostakin tämänkaltaisesta aloitamme seuraavan kerran.

Keskiviikkoiltana meillä tosiaan on aina ohjatut treenit joissa meillä oli kaksi erillaista rataa:

Toinen, jossa oli kolme hyppyä ja pussi, sekä pidempi rata. Vienalla oli tänään hieman ongelmia ensin ymmärtää miksi sen täytyisi mennä pussiin. Muutaman kerran muistuttelun (ehkä 2) Vienalta sujui hypyt ja pussi ongelmitta. Kouluttajani yritti nätisti kertoa minulle, että voin kyllä jättää Vienan aikaisemmin 2. esteelle ja lähteä kiihdyttämään pussia(4) kohti - se kyllä tulisi perässä - itsestäni vain tuntuu siltä, että se oli vasta eilinen kun jouduin saattamaan Vienan jokaiselle esteelle ennen kuin saatoin lähteä eteenpäin. Ilmeisesti jotakin kehityksen kaltaista on tapahtunut. Hyvä me. : )

Tässä alempana ensimmäisen radan piirros. X on palkka ja katkoviiva on minun juoksurataniViena on ehkä noin puolen vuoden aikana alkanut kuumumaan enemmän agility kentällä ja treenien välissä jäähdyttely on yhä enemmän kohdillaan. Onneksi meille tulee niitä ainakin kaksi tunnin aikana. 

Toinen rata oli hieman pidempi ja hieman vauhdikkaampi. Sain todella juosta, jotta pysyisin Vienan perässä. Rata meni muuten loistavasti ensimmäisellä kerralla, mutta en huomannut vetää Vienaa mukanani 7. hypylle, vaan se jatkoi sinänsä hienosti ajatusta ja hyppäsi 1. hypyn puolelta sisään. :D Piirroksessani 1 ja 6 ovat kauempana ja huonommin linjassa kuin oikealla kentällä, mutta ymmärrätte toivottavasti pointtini. 5 ja 8 ovat putkia.

Toisella yrityksellä pussilta(4) kyseiselle 6-7 hyppyvälille meni jo paremmin. Käskin Vienan mukaani ja loppu sujui oikein hyvin. Teimme tämän vielä kahdesti puhtaasti läpi ja on pakko sanoa, että tuli kuuma. : D

1 kommentti:

  1. Jee ihanaa kun tekin olette agilityyn hurahtaneita :3 Käyttekö nyt jotain kurssia siellä?

    VastaaPoista