perjantai 31. heinäkuuta 2015

Helsinkiläinen

Smaug kävi helsingissä parhaan kaverinsa Vinskin kanssa. Lähdimme Tikkurilan juna-asemalta ensin junalla kohti helsinkiä. Juna oli Smaugin mielestä ihan ok kulkuväline. Hieman ilmeisesti epätasaisempi kuin autokyyti, mutta saattoi sinnekin käydä makaamaan rennosti. 

Suuntasimme espalle jäätelölle ja Smaug sai ihastella puluja ja lokkeja. Ilmeisesti pennun olisi tehnyt mieli hieman maistella lintuja, mutta se jäi tällä kertaa välistä. :D Pyörimme espalla tovin ennen kuin kävimme Stockmannilla. Liukuportaat olivat jänniä ja Smaug sai olla sylissä niiden ajan. Lemmikkieläinosastolla Smaug ja Vinski saivat myyjältä hieman makaeväsä ennen kuin matkamme taas jatkui.

Smaug sai paljon ihasteluja, onhan se ihanan pörröinen ja söpö! Kaikkiin lähestyviin se kuitenkin suhtautui avoimesti ja reippaasti. Smaug lähestyi itse tervehtijää ehkä puolet kerroista ja puolen silittelijöistä piti hieman houkutella Smaugia rapsuteltavaksi. Söpöin kohtaaminen oli ehkä 4v? 5v? tyttö, jolle Smaug antoi pusun. 

Ennen kotimatkaa kävimme vielä Robert's Coffee:ssa kahvilla, jossa molemmat pennut kävivät nukkumaan päiväunia tuolien alle.

Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen Smaugin käytökseen ja oli keskustassa muutenkin mukava käydä.1 kommentti: