keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Mätsäröintiä

Viimeinkin voin huokaista helpotuksesta. Vienan kosketteluongelma ovat viimeinkin historiaa. Se ei eilen väistänyt tuomaria mätsäreissä. Olen niin sanoinkuvaamattoman ylpeä Vienasta tällä hetkellä.

Viena onkin ollut nykyään muutenkin paljon reippaampi ihmisten kanssa ja koskettelussa yleensäkin, joten jotenkin se, että se ei mäsäreissäkään enää väistä, niin tuntuu hienolta. Viena kun nykyään saattaa hypähtää vastaantulevan ihmisen syliin, jos sille päälle sattuu : ) Asia ei sinänsä ole mitenkään ihanaa, muuta kuin se että Viena tahtoo hypätä ihmisten syliin :D Nyt minun täytyy kouluttaa sille jokin fiksumpi tervehtimiskäytös, mutta mielummin näin. Olen iloinen. 

Smaug oli jälleen kerran mätsäreissä todella reipas. Se oli turistina mukana katselemassa mitä mätsäreissä tapahtuu, mitä siellä tehdään ja näkeehän se samalla joukon koiria. Hieman näyttelytreeniä kai sekin on siinäkin, että odotellaan vain paljon paikoillaan ja yksi ihminen katoaa koiran kanssa kehän. : )

kuva viimevuodelta : )


2 kommenttia:

 1. "odotellaan vain paljon paikoillaan---"

  Jeah, paikoillaan... :D Tavallaan.

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Ihanat koirat sulla ja sie olet kirjoittanu mukavan paljon koirista niiden esittelysivuille :) Viena on ihanan ilmeikkään näköinen :)

  Mutta tulin haastamaan sinut: http://koiruuksiajakepeitapaivia.blogspot.fi/2015/07/31-liebster-awards.html :D

  VastaaPoista