lauantai 12. tammikuuta 2013

Treenipäivä

Tänään olimme Neiran kanssa treenaamassa. Ulkona on hieman hankalaa, kun on niin paljon lunta eikä aurattuja kenttiä oikein löydy. Tänään varasimme tilan, jossa sitten treenasimme ohjattujen tuntien ohella. :) Emme olleet yksin. Vaan porukassa oli Kiira ja Elsa, bretoni. Tilan vuokrasimme Virikkeeltä.

Päivän suunnitelma:
- Treenata Neiran kehässä juoksua
- Treenata rauhottumista muiden treenatessa

Toteutus:
Muistin virkistykseksi katasrofaalisista kehä juoksusta enemmän asiaa täällä ja täällä

Aloitimme hitaasti. Ensin kävelin Neiran kanssa ja naksutin vierelläni ravaamisesta. Nostin hitaasti pikakävelyksi ja sekin meni hyvin. Neira ei pomppinut eikä näykkinut minua. Jei! En kuitenkaan tänään välittänyt siitä, vaikka Neira olisi peitsannut tai laukannut naksuttaessa.Se on vasta seuraavan kerran ongelma. :)

Lopulta tosiaan otin jopa juoksuaskelia. Neira ei edes näykkinyt minua. Olen todella tyytyväinen. Voisin jopa harkita vieväni Neiran mätsärikehään taas.

Olin positiivisesti yllättynyt, kun Neira ei tänään yrittänytkään syödä reittäni. Otin jopa muutaman juoksuaskeleen! Olen todella tyytyväinen.

Matolla Neira pysyy kohtuullisesti. Ainakin olen itse aika tyytyväinen. Neiran on siis tarkoitus olla matolla rauhallisesti muiden koirien treenatessa tai minun lähtiessä vähän matkan päähän kuuntelemaan ohjaajan ohjeita tunnille. On se muutenkin hyvä taito tulevaisuutta ajatellen. :)

Neira joutuu olemaan verhojen takana treenatessa, koska se ei vielä osaa olla haukkumatta nähdessään muita koiria. Pyydettyäni Neiran matolle pystyin tänään kävelemään harjoittelutilan toiseen päähän. Ehkä 7m päähän. Neira ei siis nähnyt minua. Olin todella tyytyväinen tullessani takaisin ja nähdessäni Neiran yhä makaavan matolla. Jei!

Seuraavaksi voisi kai hitaasti alkaa nostaa rimaa ja lisätä minimaalisesti häiriötä.

 


4 kommenttia:

 1. Mistä sisätiloja voi vuokrata treenaamiseen? :) Olen katsonut/löytänyt vain agilityhalleja, jotka ovat aika kalliita tuntihinnaltansa..

  Ei meilläkään ole kovasti välimatkaa, josko joskus suunnittelisi Nitalle ja Neiralle treffit? :)

  VastaaPoista
 2. Itse ollaan katseltu Koira Keidas- nimisestä paikasta. Se on vantaalla. Siellä oli vielä muutama treeniaika vapaana. Tähän aikaan vuodesta ollaan aika myöhään liikkeellä. Tänään olimme Koirapalvelu Virike tmi:n tiloissa. Siellä olemme muutenkin ohjatuilla tunneilla, joten sieltä oli helppo varata. :)

  Minusta olisi oikein mukavaa, jos Nita ja Neira törmäisivät joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä noita selailla tarkemmin :) Itselläni tuo treenimotivaatio on ihan nollissa kelin takia. Täälläkään ei ole turvallsista aurattua/valaistua paikkaa missä harjoitella vapaana..

   Täytyy suunnitella joku meeting joskus :)

   Poista
  2. Niin. Tuossa jouluna oli meilläkin motivaatio hukassa kelien takia. Nyt on onneksi vähän päässyt taas jyvälle, kun on saanut treenivuoroja. :)

   Milloin teille sopisi tavata?

   Poista