keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Treenailua

Nyt on tullut otettua sitten todistusaineistoa, että myös treenaamme.Tänään tosiaan tuli hieman harjoiteltua rallytokoliikkeitä. Minä en ole niin pilkunviilaaja, että jaksaisin virallisia toko-kokeita. Joten olen suunnitellut, että rallytokosta olisi ehkä minulle iloa. 

Tässä ensimmäisessä tosiaan harjoittelemme seuruuta ja sivulletuloa. Lisäksi pyörähdän Neiran ympäri. Sitä ollaan harjoiteltu jonkun verran myös agilityä varten, joten Neiraa ei tarvinnut montaa kertaa muistuttaa. 

 

 


Tämä jälkimmäinen puolestaan on Neiran seuruuta. Ensimmäinen lyhyt pätkä menee todella hyvin. Jälkimmäisessä osassa huomasin, että minä itse kuljen hyvin vinosti ja myös Neira kävelee vinossa. Tokossa, kun ainakin käännösten tulisi olla kulmikkaita. Lisäksi Neira kulkee turhan edellä, joten sitä onkin hiottava. Rallytokossahan se ei välttämättä haittaa, mutta tokssa kyllä. Yritän kuitenkin hinkata sitä sen verran, että Neirasta voisi myös tokoilijaksi, jos tarve vaatii.

2 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää! :) Nitan seuruu ei ole noin iloista ja energistä.. Törkeen nopea maahan meno tuossa ensimmäisen videon lopussa! Millä tavalla olet treenannut sen noin nopeaksi? Olen yrittänyt häivyttää kättä pois Nitan kanssa maahan menossa, mutta liikkeestä se tarvitsee tooooodella vahvan käsimerkin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on alusta asti ollut se maate meno Neiralla todella vahva. Se on ehdottomasti sen vahvimpia osaamisia. Aluksi oli meilläkin käsimerkkiä, mutta hitaasti häivyttämällä se meni siitä sitten. Tuohan on vielä helppo, kun minä pysähdyn iutsekin. Se tarvitsee liikkeestä maahan menoon yhä voimakkaan hidastuksen.

   Ja kiitos, Neira tekee tässä todella innokkaasti. Se oli juuri ollut tauolla Kiiran työskennellessä. Sen jälkeen se on ihan minäminäminäminä :D

   Poista