torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvää ystävänpäivää

Tämä postaus on omistettu Neiran ja Kiiran ystävyydelle. Kiira on ehdttomasti Neiran tärkein ja paras ystävä. Neira alkaa heti vinkua, jos Kiira lähtee liian kauas tai muuten häviää sen näköpiiristä.

Tämä kaverisuhde on mielestäni aika hellyyttävä. Kun Neira tuli taloon, niin Kiira leikki sen kanssa oikein suloisesti. Nykyään tämän kaksikon leikkipaini onkin sitä, että Kiira antaa Neiralle lumipesun. Se painileikki on aika yksipulista ja kun sitä on tullut katseltua tarpeeksi, niin vihellän pelin poikki. Kepeillä tämä kaksikko leikkii myös aika nätisti. Neira ottaa kepin suuhun ja Kiira lähtee jahtaamaan. Neirasta onkin tullut oikein nkkela juoksemaan keppi suussa. Se on myös aika nopea. Tämä leikki saa kestää aika kauan. Jos keppiä heittää, niin Kiira saa sen yleensä hakea ja Neira juoksee vain vieressä.

Neira ja Kiira painivat myös kotona. Välillä se on tylsistymisestä kunnon painia, jossa heikommat huonekalut siirtyvät. Toisinaan kaksikon painia on sellaista sydäntä särkevän lempeää marmatusta. Molemmat laulavat toisillee. Se on aika suloista!

Tässä hieman kuvia kahden ystävyksen matkasta tähän päivään siitä, kun Neira tuli. :)


2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia! :) Ei malta odottaa kesää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ja ihanaa, kun tuo noiden kahden kokoero vain vähenee koko ajan. :D

      Poista