maanantai 2. joulukuuta 2013

Huliketun ja Trikkihirmun paluu

Täällä taas ehdompana kuin koskaan. Lopputyö on viimeinkin saatu tehtyä. Enää jäljellä on viimeinen rutistus eläinkoulutuskeskuksella ja sitten kaikki opiskelu on ohitse ainakin jossakin määrin. Lääketieteen alalla sitä ei oikein pitäisi koskaan lopettaa uuden opiskelua, koska uutta asiaa tulee ilmi koko ajan.

Taloudellisista syistä rally-tokoilu ja näyttelyt ovat tältä syksyltä jääneet väliin, mutta tammikuusta olisi tarkoitus lähteä taas liikenteeseen.

Olin kaavaillut Vienan aloittavan agilityn harrastuksen rally-tokon ja tokon ohella. Olemmekin Vienan kanssa tehneet hieman pohjia ja olisi tarkoitus jatkaa agility pohjien tekemistä kevättä silmällä pitäen.

Neirasta ei koskaan tule kisakoiraa, mutta agility sykkii sen sydämessä, joten eiköhän me Neirankin kanssa palata agilitykentälle. Neiran kanssa on myös tarkoitus tehdä pitkiä metsälenkkejä uusien kavereiden kanssa ja harjoitella elämään allergian kanssa.

Alla ihana kuva koirien aamulenkistä lokakuun puolella.

4 kommenttia:

 1. Onnea hurjan paljon lopputyön valmistumisesta!:) Joko on paperit kädessä?

  Kiva kuulla pitkästä aikaa teidän kuulumisia.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole.... surkuhupaisa juttu... lähetimme työn opettajalle, mutta sen työn piti olla eri opettajalle lähetetty viimemaanantaihin mennessä. Se oli siis deadlinen mukaan väärällä opettajalla. Noh. esityslista on täynnä, joten en valmistu kuin vasta 28.2 -,-

   Poista
 2. Oi Neira hyppii tossa "päästäkää hei mutkin mukaan leikkiin, kaveriiiiit" :D Ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on :D En saanut videolle sitä parasta kohtaa, kun kaikki kolme pyöri kauemminkin kiinni tuossa kepissä :D

   Poista