maanantai 4. huhtikuuta 2016

Treenaava lohikäärme

Smaugista on kasvamassa mahtava treenikoira minulle. Vienassakaan ei ole mitään vikaa, mutta nuori Smaug on eritavalla ihana.

Vienaa on aina ollut hankalampi palkata namilla, joten on aivan mahtavaa miten liekeissä Smaug on ruokapalkallakin. Lelupalkalla molemmat palkkautuvat hyvin myös.

Olen hieman potenut blogiväsymystä ja jonkinlaista treeniväsymystä syksyn ja talven aikana, mutta lumen sulaessa toko/rally-toko ja agilitysydämeni herää jälleen henkiin.

Olen suunnitellut Vienalle tälle keväälle ja kesälle hyppyratoja. Viena tuli puomilta alas 2015 talvena enkä viime kesänä saanut treenattua korkeanpaikankammoa kuntoon. Pohdin pitkään että luovuttaisinko Vienan kanssa agilityn osalta kokonaan, mutta sitten... Viena syttyy aina niin ihanasti agility kentällä, että pakkohan sitä on vain tsempattava itsekin ja yritettävä.

HSKH:n jäsenenä pääsemme kuitenkin treenaamaan Ojankoon niin paljon kuin vain on mahdollista ja oma koutsimme Marianne Meyer on luvannut auttaa yksäreillä meitä myös. Eiköhän tästä vielä eteenpäin!

Smaugin osalla taas... ah. Ihana treenikuume ja kisakuume heräävät vain! Smaug treenaa tällä hetkellä sivulletuloa, seuruun alkua ja kaukojen pohjia tokoon. Silmissäni kuitenkin vilahtaa syksylle kisakalenteria, joten eiköhän tästä pidä ryhtyä hommiin sitten!Treenikuvia ja postausta luvassa myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. Hei ihanaa kuulla, että jollakulla muullakin on koira yksivuotissynttäreinään yhtä "kesken" kuin minullakin :) Javan kanssa (s. 15.3.2015) harjoitellaan juurikin perusasentoa ja seuraamista ja kaukoja. Sitten tuntuu että lähipiirissä koirat alkavat olla jo ekoissa kisoissa käyneet juuri vuoden ikäisinä ja ahdistus, että mä en oo tehnyt oman pennun kanssa mitään... :D

    VastaaPoista
  2. Meillä kontaktikammoon auttoi ihan vaan aika! :) Koira sai totaalitauon kontaktiesteidne tekemisitä kuukaudeksi - kahdeksi ja sitten ne alkoivat taas sujua kuin vettä vain. Muistaakseni ekalla kerralla tauon jälkeen ihan surutta vietiin koira esteistä ensin läpi, mutta sitten se meni jo ihan itse. Nyt agilityeläkkeellä ollessaankin se hirveän mielellään haluaisi käydä kiipeämässä etenkin A-estettä :D

    VastaaPoista