torstai 7. huhtikuuta 2016

Muutama seuruuaskel

Yhteistyömme on Smaugin kanssa hauskaa. Treenattavaa riittää, mutta mahtavaa on kun molemmat tykkäävät treenata!

Smaugille on sivulletulon perusteet opetettu korokkeen avulla ja voin kertoa, että hyvin toimii! Innokas ja vauhdikas nuori mies sivulletulon suhteet. Muutama askel jo seuruuta tulossa! Kotona menee kolmea askelta kivasti. Ulkona kaverit ovat liian suuri häiriö, mutta kun pääsemme omaan treenikuplaan niin silloin toimii hyvin. 

Kuvia ei ole kaukoista, mutta niitä Smaug tekee tarmokkaasti ja hyvin. Eivät ne tietenkään valmiit ole, mutta pohjat on omasta mielestäni oikein kivalla mallilla. Seuraavaksi varmaan videomateriaali?


Vienan toko ja rally-toko ovat siinä mallilla, että seuruuseen ollaan tsemppaamassa kestoa ja intoa joka kestäisi koko kisasuorituksen ajan. Me ralleilimme kylä itsellemme RTK1, mutta Vienan seuruu oli todella laiskaa katsottavaa, enkä tahdo sellaista meille! vienalla kuitenki intoa riittää. Ongelmanamme on myös ollut, että minun aenteeni tokoiluun ja seuruun opettamiseen on ollut laiska: "Tuleppas nyt Viena niin tehdään taas tätä tylsää seuruuhinkutusta". Oma asennemuutos on ehdottomasti parantanut koko fiilistä tokoon ja Vienankin tekemiseen. Enää se ei maleksi luokseni seuraamaan, vaan pieni Vienan häntäkin heiluu! : )

Rally-tokon AVO-luokkaa varten meiltä ei puutu oikeastaan mitään liikkeitä, että kaikki liikkeet ovat suhteellisen hallussa. Pientä hiomista vain kaipaavat. Seuruuta vain pitäisi treenata. Toko sen sijaan on enemmän kesken. Kesän ajan saatte seurata treeniemme parissa että miten toko-Viena edistyy (vai edistyykö) AInakin Rally-tokoon olisi tarkoitus mennä viimeistään syksyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti