maanantai 1. heinäkuuta 2013

Meidän uimarit

Ensi alkuun tahdon pahoitella bligin hiljaisuudesta. Itse olen ollut töissä eikä koirien kanssa olla paljoa treenailtu kesäkuussa kun ollaan oltu lomalla, joten en ole keksinyt mitään hauskaa kirjoiteltavaa. Nyt kuitenkin heinäkuun lopussa olisi rally-tokokisat, joihin ajattelin taas mennä. Neira lähenee AVO-luokkaa, joten täytyy alkaa opettaa sille asioita.

Mutta uimisesta. Kirjoitin alkukesästä, kuinka Neira ei oikein ui. Kirjoituksen löydätte tästä. Kirjoitin myös kuinka Viena kyllä lähtee uimaan. Kesä on puolessa välissä ja Vienasta on todellakin paljastunut melkoinen vesipeto. Eihän se vielä älyttömän kauas lähde uimaan, mutta jokaisen pienen risunkin perään se lähtee. 

Neira puolestaan ui vain ihan vahingossa ja hyvä niin, koska Neirahan ei osaa uida sitten ollenkaan. Mökillä kokeilimme niin, että kämppis laski sen veteen laiturin päästä ja minä olin vedessä ohjaamassa sen rantaan. Se oli niin kamalaa räpiköimistä, että huhhuh! Neiran ei tosiaan kannata uida keskenään. Emmekä annakaan koirien olla yksinään rannassa, mutta Neira saattaisi typeryyttään hukkua. 

Vienalla alkaa olla uimatekniikka hallussaan. Se ui kohtalaisen pitkänä viivana ja hienosti käyttää kaikkia jalkoja. Jos Vienalle heittää liian ison kepin, niin sitten se yhä räpiköi kun kala kuivalla maalla, mutta ihan kohtalaisesti se älyää mitkä ovat sopivan kokoisia keppejä/tukkeja.

Saa nähdä kuinka loppukesästä käy. Onko Niera jo oppinut uimaan vai juokseeko se yhä vain kahlaamassa? Ja vieläkö Viena jaksaa polskutella?


5 kommenttia:

 1. Hauskoja kuvia. Ja voi ei Neiraa, hassua että se ei osaa uida! Tai no – toisaalta emmehän me ihmisetkään luonnostaan osaa uida ainakaan kovin hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. siis se vaan räpiköi paniikissa. Mustakin tosi hassua jotenkin... toinen on tietysti, että jos se olisi rauhallinen, niin ehkä se osaisi?

   Poista
 2. Viena on pirun nopee uimari, yllätyin että se oli viimeeksi Zeukkiakin nopeempi, vaikka Zeu on treenannut kai enemmän. Hieno tytyli <3
  Deimos on kans ihan onneton :D Se koittaa pitää niskan ja selän pinnalla aina ja siltä se näyttääkin....

  VastaaPoista
 3. Hahhah Neiran uimiset kuulostaa ihan samalta kuin meidän Lissun :D neiti juoksee aina mieluummin rantaviivaa pitkin edestakaisin. Sitten kun sen vie uimaan niin se levittää jalat haaralleen ja alkaa myös räpiköimään :D

  VastaaPoista
 4. Nerpalle vois olla uimaliiveistä apua, jos sen haluaa uimaan. Ei varmaan syntyisi akuuttia paniikkia, kun huomaisi, että perskeles, täällähän kelluu. :D

  VastaaPoista