torstai 18. heinäkuuta 2013

Aikuistumista

Viena alkaa pikkuhiljaa kasvaa aikuiseksi. Se osoittaa ensimmäisiä aikuistumisen merkkejään alkaessaan pudottaa pikkuhiljaa pentukarvaansa pois. Viena on mielestäni myös kasvanut täyteen korkeuteensa 57-58cm enkä usko sen tuosta enää kasvavan. Vienalla on yhä pieni pää, joten toivon sen hiljalleen kasvavan. 5kk iässä näytti siltä, että Vienasta jäisi todella laatikkomalliseksi. Nyt se on pikkuhiljaa alkanut kasvattaa runkoa ja se on ihanaa!

Vienalla alkaa myös leikkiessä olla astumisleikki harjoitukset mukana. Täytynee siis viedä sitä taas muiden koirien kanssa leikkimään kunhan kennelyskästä päästään.Vienasta on kasvanut luonteeltaan oikein hauska neiti. Kotona se on aina siellä missä tapahtuu. Aina tunkemassa päätään joka nurkkaan mukaan.

Vienalla on tapana käydä nukkumaan pääpiilossa, aivan kuin se olisi strutsi. Välillä kutsunkin sitä strutsiksi, kun se tunkee päänsä selkäni taakse jos istun sohvan edessä. Hassu kaveri! Viena ei myöskään varo sanomisiaan. Se kertoo kyllä kevyesti öristen jos se ei jostakin pidä ja käyttää myös hampaitaan, mutta niin hellästi, että ei se minuun tai kämppikseen jälkiä jättäisi.

Yksinolo ei ole Vienalle toistaiseksi osoittautunut niin suurksi ongelmaksi kun alussa ajattelin. Viena pääasiassa nukkuu. Se ei myöskään saa kamalia hepuleita, kun tulemme kotiin, vaan tulee aika rauhallisesti vastaan. Viena viettää kyllä aikansa luun kanssa yksinjäädessään. Treenikentän laidalla Vienan on hieman vaikeampaa jäädä yksin, mutta ymmärtäähän sen. Se tahtoisi treenaamaan itsekin. Treeneissä on kivaa!

Alla hieman kuvia kuukausien varrelta. Se on kasvanut järkyttävästi. 

5 kommenttia:

 1. Onpa siitä tullut niin hieno neiti!

  VastaaPoista
 2. Kun vikaa kuvaa vertaa bannerin kuvaan niin ei voi kuin sanoa että on siitä kasvanut kyllä kaunis koira! :3

  VastaaPoista
 3. Voi miten sievä neiti pienestä pallerosta on kasvanut :)

  VastaaPoista
 4. Viena on mun partygirl! Sillä on aina omat bileet, ja usein meidänkin pojat lähtee mukaan... :D

  VastaaPoista