lauantai 3. elokuuta 2013

Hieman päivitystä

Olemme olleet jälleen kerran hieman kirjoitustauolla. Ei niinkään siksi, että ei ole mitään kirjoitettavaa,vaan olen sattunut huomaamaan, että töiden jälkeen ei oikein jaksa muuta kuin lenkittää koirat ja vain olla. Tai sitten jos on viettänyt yltiö ihanan koirapäivän, niin tahtoo vain käpertyä sohvannurkkaan ja katsella televisiota. Kirjoitan siis nyt tähän vähän lainakoirani Kiiran ja minun saavutuksia ja tavoitteita kesälle/syksylle. Lisäksi tietysti kirjoitan omien koirieni kuulumisista.

Kiiran kanssa meillä alkaa mennä todella hienosti rally-tokon ja näyttelyiden parissa. Näyttelyissähän ongelmana on ollut se, että Kiira vetää niin pahasti Jennyyn päin, että se ei pysy minun kanssani kehässä ollenkaan. Mätsäreissä ollaan kuitenkin jonkinverran Kiiran kanssa juostu ja tulosta alkaa näkyä. Kiira pysyy kehässä nätisti ja tuloksia alkaa tulla. Tänään saimme Kiiran kanssa ensimmäisen SERTin ja pieni pokaalikin tuli matkassa. Olin haljeta ilosta. <3

Olemme myös pärjänneet Kiiran kanssa loistavasti rally-tokossa. Kiiralla on kourassa ensimmäinen koulari, eli se on RTK1 ja nyt olemme avoimessa luokassa saaneet ensimmäisen hyväksytyn tuloksen. Olisi tarkoitus 10.8 hakea Kiiralle toinen koulari tuplakisoista Tampereella. Toivottakaa siis onnea tälle kilpailuhullulle.

Neiran kanssa olemme olleet tähän päivään asti kisatauolla, koska sen karvatupentulehdus on kestänyt näinkin kauan. Tänään söimme viimeisen antibiootin. Hurra! Se tarkoittaa, että pääsemme ensi lauantaina Tampereelle tuplakisoihin ja Neira saa ensimmäisen koularinsa. Ellen nyt ryssi ihan totaalisesti. :D 

Kesä on Neiralla siis mennyt  itseään rapsutellessa ja antibioottia syödessä. Neiralla on ikävän taukoilunsa ohella kehittänyt hieman eroahdistusta jos sen jättää lenkittämättä kotiin. Sitä on nytten tsempattu ja tarkoituksena ostaa pian webkamera, jotta näen mitä Neira oikein touhuaa.

Neiran kanssa agilityn jatkuvuus on hieman auki. Ryhmä siirtyy viikonloppuun ja meillä on viikonloppuisin yeensä ohjelmaa, joten saa nähdä miten käy. Olemme tällä hetkellä varapaikalla jos muilta jää poisjääntejä eli ei mitään niin jatkuvaa.

Viena taas kasvaa kuin pieni eläin. Se on osoittanut suuria lahjoja jäljestämiseen ja sydämeni viekin nyt jälkeen. Vienan kanssa olisi tarkoitus aloittaa tottiksen harjoittelua. Pääisn yhteen ryhmään Vienan kanssa ja siellä olisi tarkoitus treenata pohjia. Rally-tokoiluakin aiomme aloittaa kunhan Viena täyttää 10kk ja saa virallisesti osallistua.

Vienalla on ensimmäinen näyttely 24.8.2013 ja toivottavasti olen saanut tuomarin väistämisen kuriin. Vienahan on kehittänyt älykkäänä koirana tuomareiden väistämisen. Ei se muuten ihmisiä väistä, mutta uhkaavat asennot ovat sen mielestä myrkkyä. Nyt meillä onkin näyttelyihin asti tehotreenit, eli kaikki mahdolliset mätsärit läpi ja näyttelytreenit aina kun kerkeämme.

Tässä tämmöinen sekasortoinen yleispläjäys meidän kesästä ja suunnitelmista. Nyt aion ylläpitää blogia paremmin ja muistaa kirjoittaakin tänne tapahtumistamme!

Ainakin alkuviikon mätsäreistä lupaan kirjoittaa. Tiistaina ja keskiviikkona olisi mätsärit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti