maanantai 5. elokuuta 2013

Rally-tokoa

Noniin. Nokka kohti viikonlopun kisoja. Kalenterista huomaa siis, että molempina viikonlopun päivinä on koirille luvassa kisoja. Lauantaina on tuplakisapäivä. Sunnuntaina on yskittäiset. Neiran olen ilmoittanut kahteen alokasluokan starttiin. Mahdollisesti paikan päällä korkkaamme Avoimen luokan, vaikka en ole Neiralle vielä opettanut kaikkia liikkeitä. Kiira puolestaan starttaa kahdessa Avoimessa kisassa ja tarkoitus olisi saada sille startti myös voittaja luokassa, vaikka Kiirakaan ei ole täysin valmis ainakaan tänään voittajaan. Katsotaan mitä viikon tehotreeneillä saadan aikaiseksi.

Neira siis tarvitsee vain yhden hyväksytyn tuloksen alokasluokasta, jotta sillä on koulutustunnus. Olisi hienoa, jos oma koira olisi RTK1 vihdoinkin kaikesta sairaslomailusta huolimatta. Todella hurjaa olisi jos se saisi myös koularin Avoimesta luokasta, mutta se on niin utopistista, että en melkein kehdannut kirjoittaa sitä, mutta olenhan tällainen hullu kunnianhimoinen tyyppi, jota ei kämmäykset haittaa, niin kirjoitanpa kuitenkin. :D Ja siis. Neira saa sen RTK2 vain jos radat ovat Neiralle ja minulle helppoja ja tulee sellaisia kylttejä, joita osaamme lukea.

Kiiralla taas on edessään todennäköisesti voittajaluokan korkkaus. Kiira on pärjännyt todella hyvin TOKOn pohjillaan tähän asti. Paljoa ei ole tarvinnut muokata liikkeitä, jotta niistä on saatu rally-toko maisempia. Voittajassa ja Mestariluokassa tulee sen verran paljon enemmän uutta, että minun hullulla kisatahdilla riittää Jennyllä hommaa kouluttaa Kiira kisavalmiiksi. Minua ei haittaa viedä Kiiraa puoliosaavana kisoihin. Ei tule minun tuloslistalleni. :D Mutta siis harjoittelen tietysti itsekin Kiiran kanssa rally-tokoa, jotta liikkeet osataan myös minun kanssa eikä vain Jennyn. Ja jos nyt olen täysin rehellinen, niin en ole edes tainnut katsoa voittaja-luokan kylttejä vielä. :D Hups...

Viime kisoissa 27.06.2013 Kaarinassa olimme Kiiran kanssa ensimmäisissä avoimissa. Tuli taas sanomista suorituspaikasta ja omista käsiliikkeistäni. Kiira osasi 99p ja minä ryssin meille 6 lisäminuspistettä. Tuli siis taas ohjaajavirheitä väärinsuoritetusta paikasta. Olen liian lähellä tai kaukana kyltistä. Tai sitten käytän liian voimakkaita käsimerkkejä, mitä Kiiran kanssa ei edes tarvitse.

Että enemmän koulutusta minulle. :D


4 kommenttia:

  1. Tavoitteita pitää olla, ei niitä tuloksia muuten tuu! Jos menis sillä asenteella kisoihin, ettei kuitenkaan mitään osaa, ei sieltä kyllä käteen jää mitään, pitää mennä siis sillä asenteella, että tultiin VOITTAMAAN!:D Mä oon just samanlainen.:)

    VastaaPoista