tiistai 27. elokuuta 2013

Kisakuulumisia

Neira on tosiaan sairaslomalla eikä voi kisata, joten päätimme startata Espoossa mölli AVO luokassa. Myös Kiira sai startata mölli-AVOssa koska VOIttajassa ei ollut tilaa. 

Kiira starttasi ensimmäisenä ja se meni ihan kivasti. Suurin virhe oli se kun itse kiersin houkutustötteröt jostain ihmeen syystä väärältä puolelta. No sellaista sattuu. Kiiran pisteet olivat siis 84p (94p jos olisin tehnyt houkutuksen oikein). Kiiralla heilui häntä ja sitä olimme oikeastaan tulleet hakemaan. Iloista tekemistä ja hyvää mieltä meille molemmille. Voitimmekin Kiiran kanssa! Palkinnoksi tuli pieni vinkulelu, EKK:n kahvimuki ja hieman purtavaa koiralle.

Neiralla meni myös yllättävän kivasti. Se ei edes pelleillyt hypyllä! Muutamat hassut paimennusympyrät se teki, mutta muuten tekeminen oli hassun hauskaa. Videosta näette, että Neira nousee seisomaan maahanmenon ja istumisen välillä. Siitä tuli -10p. Muuten meille tuli lähinnä pikkuvirheitä. :) 70p tuli ja olen todella tyytyväinen! Neirankin kohdalla kiersin tötteröt väärältä puolelta ja Neira muutenkin raapi houkutuspurkkia, joten siitä hienot -10p :D Harmi että se ei näy videossa suurempana. Oli aika huvittavaa!


2 kommenttia: