sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Mätsäröintiä

Tänään oli jälleen mätsäripäivä. Parin päivän riehumisen jälkeen kämppiksen vanhempien kiharoiden kanssa en odottanut paljoa. Matkustimme tällä kertaa Vantaalta Hyvinkäälle Etelän doggien järjestämään Match Showhun. Olemme olleet kerran aiemminkin heidän mätsäreissään silloin Neira ja Samba veivät palkinnot.

Pyysin järjestäjiltä ilmottautuessa, että Viena olisi ensin, jotta voisin Vienan kehän jälkeen keskittyä Kiiraan. Ilmottautuneita oli sen verran, että Kiira taisikin olla kolme tai neljä paria Vienan jälkeen. Tämä oli hyvä idea siihen asti, kunnes tajusin, että aikataulut olivat myöhässä 30min. Jouduimme siis Vienan kanssa odottamaan 1h ja 30min omaa vuoroamme. Se on aika paljon melko väsyneelle koiralle joka on vain riehunut pari päivää. No. Kehässä Viena oli kuitenkin kohtalaisen reipas. Tuomari ei kuitenkaan viitsinyt viettää kanssamme paljoakaan aikaa ja treenata kanssamme, joten aika nopeasti meille vain lätkäistiin sininen nauha. Eihän tuomareilla ole velvotteita treenata meidän kanssamme. Koen kuitenkin, että meillä on tullut jonkilaista edistystä. :)

Tuomari kuitenkin piti meistä, joten pääsimme Vienan kanssa 8 parhaan joukkoon, mutta lopulta tuomari karsi meidät palkintopalleilta, joten tulokseksi jäi. SIN ei sij.

Kiiran kanssa oli minusta taas hieman edistystä. Vaikka Kiira ei tuomareista pidä, niin mätsäreissä se ainakin alkaa sietää pikkuhiljaa. Eikä tänään väistänyt, vaikka tuomari kumartui täysin sen ylle koskettelemaan. Olen siitä todella ylpeä. Vähemmän ylpeä sitten kun lähdimme juoksemaan. Kiira keksi pöhistä edessä juoksevalle salukille, mitä se ei ole aiemmin tehnyt. Katsotaan mitä se ensi kerralla sanoo? Toivon, että tämä on vain ohimenevä ilmiö.

Narukehässä Kiira katseli Jennyä ja seisoi oikein kivasti. Juostessa Kiira ei pöhissyt samalla tavalla kuin yksilöarvostelussa. Olisiko se kerran pöhähtänyt edessä juoksevalle. En kuitenkaan usko tästä tulevan ongelmaa. Niin kuin sanoin... katsellaan ensi kerralla, että miten menee. Tuloksemme oli SIN ei sij.

Karu jatko viime viikon hienoille tuloksille.:DEi kommentteja:

Lähetä kommentti