tiistai 3. syyskuuta 2013

Sotasuunnitelmia syksylle

Neiralla jatkuu ainakin syyskuun loppuun asti lääkekuurit. Neiralta jää siis loput rally-toko kisat käymättä. Viena puolestaan pääsee lokakuussa aloittamaan kisauraansa. Tässä postauksessa pohdin siis hieman kummankin koiran kisa- ja treenisyksyä.

Lokakuussa tosiaan näkyykin kalenterissa, että olisi tarkoitus mennä kaikkien kolmen huligaanin kanssa kisoihin. Siihen mennessä Vienan pitäisi oppia rauhoittumaan kevythäkkiin. Uskon nimittäin, että Viena oppii siihen nopeammin, kun sillä ei ole samanlaista historiaa kevythäkistä murtautumisesta kuin Neiralla. Katsotaan kuinka käy.

Neiran olisi siis tarkoitus jatkaa AVO- luokassa. AVOssa uusina liikeinä ovat vierellä seisomaan nouseminen istumisesta ja istu- maahan- istu jumppa ohjaajan sivulla. Houkutus ja hyppy ovat myös uusia tulokkaita AVO- luokassa. Neiralla on sen verran hyvät pohjat tokonpuolelta, että sille ei tarvitse erikseen opettaa uudestaan sivulle tuloa käännösten yhteydessä. Hieman ruosteessa nekin ovat, että niitäkin voisi treenata, jos oikein hurjaksi rupeaa.

Aloitin Neiran kanssa agilityn viime vuonna ja sitä olisi tarkoitus jatkaa keväällä, kun rahatilanne näyttää (toivottavasti) paremmalta saatuani tutkintoni viimeinkin suoritettua loppuun. Myös Neiran luustokuvat olisi tarkoitus tehdä loppuvuodesta joten siksi ei ole myöskään mikään kiire sen agilityn kanssa.

Vienalle olin suunnitellut aluksi pitkää rally-toko uraa, mutta katsotaan mihin me päädytään ALO-luokan jälkeen. Ehkä jään vain kotiin tekemään perustottis juttuja ja suunnittelemaan kuinka onnistumme BH-kokeessa ensi vuonna. Vienan kanssa olisi myös kiva saada nuo näyttelypuolen jutut kohdilleen, että mätsäri-rivi toivottavasti paukkuu ja jaksamme uutterasti vain käydä mätsäröimässä.

Tällaisia suunnitelmia siis meillä. Hieman kisailua, hieman sairastelua ja hieman pilkettä silmäkulmassa ensi vuotta ajatellen.

1 kommentti:

  1. http://paimenlauma.blogspot.fi/2013/09/haasteet.html Teidät on haastettu!

    VastaaPoista