torstai 23. tammikuuta 2014

Hauska päivä

Nuha ja niiskutus alkavat hellittää ja elämä voittaa! Viikon flunssa on hieman rasittanut ja ärsyttänyt minua, mutta nyt aletaan olla taa selävien kirjoissa.

Tänään tehtiinkin sen edestä kaikkea hauskaa. Aamusta oli Vienan kanssa treenit, Riesan ja Kiiran seurassa. Teimme hieman aksaa Vienan kanssa. Kokeilimme apupalkkaajaa ja kuollutta palkkaa. Viena ei oikein ymmärtänyt apupalkkaajaa, mutta kuollut palkka toimi hieman paremmin. Pitää hieman miettiä mitä tässä tekisimme. Seuraavaksi leikimme hieman tonttuni kanssa ja sekin meni ihan hyvin. Voisi hieman treenata lisää sitäkin. Ah! Kaikkea voisi treenata lisää! :D

Treeneissä oli siis kaikenkaikkiaan hauskaa. Teimme hieman sitä sun tätä ilman suurempaa suunnitelmaa, mikä oli ehkä hieman ärsyttävää, mutta oma moka. :D 

Tämän sekoilun jälkeen lähdimme belgikolmikolla ulkoilemaan. Alla muutama kuvatus treeneistä ja ulkoilusta. Lisää löytyy kiharagalleriasta. Meno oli kuumaa ja riehakasta. Hauskaa oli katsella kolmikon temmellystä.

Illasta lähdin vielä Neiran kanssa tervehtimään blogituttua Johannaa ja Nitaa. Heidän bloginsa löytyy myös linkin alta. Viime kerralla, kun Neira ja Nita tapasivat, niin Neira oli ehkä heiman paineistunut, joten päätin ottaa Vienan välikappaleeksi mukaan ja treffit sujuivat oikein hyvin. Neira pääsi haistelemaan kun sitä huvitti ja Viena leikki Nitan kanssa aika iloisesti. Tätä kolmikkoa voi tosiaan lenkittää useamminkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti