lauantai 18. tammikuuta 2014

Treenipäivä

Haalarikauteni on virallisesti avattu. Kuka jaksaa palella pakkasilla? En minä ainakaan. Paikalle on pelastukseksi keksitty ihana haalari. 

Haalarin kanssa treenaaminen on kuitenkin vähän pöllöä. Koirille on turha opettaa, että minun kumartamiseni on vapautus, kun taskusta ilmestyy namia. Pitäisi siis hankkia jonkinlaiset treenitaskut haalariin sopivaksi.

Jenny järjesti minulle syntymäpäivälahjaksi 25.1 rally-tokon koulutuspäivän. Menen varmaan kiiran kanssa, koska se on pisimmällä rally-tokossa, Neira ei koskaan enää kisaa ja Vienalla on liian pitkä matka kisoihin vielä.

Tätä varten yritän nytten elvyttää rally-toko taitojamme ja opettaa Vienalle jotain uutta, jotta pääsemme aloittamaan kisat toukokuussa, kun se virallistuu. Käymme Vienan kanssa varmaan mölleissä, mutta tuskin menemme kisoihin.

Kiiran kanssa aion kokeilla maaliskuussa jos saan kyseiset viikonloput vapaaksi töistä. Että mitren menee. Hieman jännittää tuo 25.1, mutta katsotaan miten meidän käy.

Tänää meni aika hyvin. Kiira alkaa pysyä oikealla puolella ja puolenvaihdokset sujuvat kohtalaisen kivasti myös nykyään. Olen Kiirasta ja minusta todella ylpeä.

Vienan kanssa olemme hioneet eteentulon ja sivulletulon erottamista ja ärsykekontrollia. Se sujuu erillaisissa häiriöissä jo aika mukavasti. Tänään treenasimme Vienan kanssa seuruuta. Viena on hieman turhan takana, joten täytyy alkaa palkata enemmän edestä.

Mitähän ihmettä tässäkin kuvassa tapahtuu? :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti