torstai 16. tammikuuta 2014

Lenkillä Juuston kanssa

Tänään olimme lenkkeilemässä belgityttöjen ja kaverin koiran Juuson kanssa. Juuso on 6kk ikäinen saksanpaimenkoira uros, joka oli todella leikkisä päästyään vauhtiin. 

Ensin leikissä oli mukana koko kolmikko. No neidit Viena ja Kiira päättivät pystyttää sellaisen kiljuntakuoron, että päätimme vaihtaa Juusolle yhden tyttökaverin kerralla.  Viena leikki Juuson kanssa todella pirteästi. Yhdessä vaiheessa Viena tykkäsi hieman vähemmän Juuson isosta karhun tassusta, joka tökki Vienaa.

Kun päästimme taas kaikki kolme valloilleen, niin Kiira leikki enemmän kepin kanssa, kun näiden kahden ääliön. Juuson omistaja otti välillä myös oman lelunsa esiin, jolloin Juuso leikki ennemmin omistajan kuin belgityttöjen kanssa mikä belgitytöoille sopii ihan hyvin.

Neira oli kotona parantelemassa anturoitaan. Kortisoni (ainakin syytän sitä kun en muutakaan keksi) taitaa olla syynä tähän. Neira myös palelee tänä vuonna erityisesti, kun ei sillä ole pohjavillaa. Täytynee ottaa ostoslistalle Neiralle villapaita :)
2 kommenttia:

  1. Voih, onko Neiralla anturat auki vai? :( Sekin vielä.. Nyt vain takkiostoksille :) Te ootte kauan pärjännyt ilman! Meillä ei onnistuisi, kun tää yks neiti on aika viluherkkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ne täysin auki onneksi ole. Sen verran, että ei sitä joka maastoon viitsi ottaa mukaan riehumaan. :( Joo. Ollaan pärjätty :D Neira on pärjännyt tosi hyvin ilman. :)

      Poista