keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Valon pilkahdus

Pahoittelut tauosta jälleen. Olen ollut enemmän tai vähemmän stressaantunut tulevast ja menneestä. Vuosi vaihtui... Onneksi en kirjoittanut viimevuoden tavoitteisiin mitään terveydestä, se ei nimittäin olisi ollut toteutunut.

Hmm... Kiiran kohdalla kaikki meni putkeen. Juoksimme mätsäreissä ja näyttelyissä. Kaikki meni hyvin ellei paremminkin. Rally-tokossa olemme VOI- luokassa ja tarkoitus olisi kokeilla keväällä lisää ennen kuin lajista tulee viimeinkin virallinen!

Samban kanssa mätsärit ovat jääneet. Kädet eivät oikein riitä kaikkiin handlattaviin. 

Neiran kohdalla... Etenimme kyllä agilityssä ja Rally-toko kisoissa kävimme. Neira onkin RTK1 :) Hyvä me! Hihnassa Neira on nykyään hiljaa jos minä olen rauhallinen ja olemme vain kahdetsaan. Välillä, kun vien Neiran aamupissalle muiden koirien kanssa, niin silloin se saattaa haukahtaa, mutta olen sen käytökseen ihan kohtalaisen tyytyväinen. Mitään vetämistä ei enää ole.
Neiran m,ätsärimenestys oli aika pikaista. Neira alkoi pärjätä alkukesästä muistaakseni ja sitten päätin lopettaa, kun piti keskittyä Vienaankin, eikä Jennyllä riitä kädet kehän laidalla kaikkien kanssa istumiseen.

2013

Neira
- Hihna hiljaisuus hallintaan
- hihnassa kävely kohdilleen
- Agilityssä edistyminen
- Tokoilua ja mahdollisesti rally tokoilua kakkos ja kolmos harrastuksina
- Mätsäreissä käyminen
- Neiran kehäjuoksu nätiksi eikä näykkimistä :D
- Lenkkeily mahdollisuudet kuntoon

Kiira
- Näyttelyissä käyminen
- Mätsäreissä juoksminen. Tulokset olisivat mukava plussa, mutta eivät välttämättömiä.

Samba
- Mätsäreissä käynti


No...


2014


Tavoitteet tälle vuodelle. Mitä tavoitteita sitä laittaisi? Toivon, että Neira ei tule yhtään kipeämmäksi ja että Viena pysyy terveänä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti